News

Prognoza meteo duminică, 26 mai! Cum va fi vremea în București, Constanța, Iași și Brașov! Unde se vor semnala cele mai puternice trăsnete!

25.05.2019 | 19:45
Va prezentam prognoza meteo pentru duminica, 26 mai!

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 26 mai! Astfel, aflăm că vremea va fi în general frumoasă și se va ameliora sub aspectul ploilor, așadar este o zi bună de mers la vot! Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse averse și descărcări electrice în zonele de deal și munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime între 7 și 18 grade.

Vremea în București

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26 de grade, iar cea minimă de 14 grade. Sunt doar 4% șanse de precipitații!

 

 

Prognoza meteo 26 mai
Prognoza meteo 26 mai

Vremea în Iași

Ieșenii au parte de o zi de duminică foarte frumoasă, ideală pentru a merge la vot! Temperaturile maxime vor atinge 25 de grade Celsius, iar cele minime nu vor coborâ sub 14 grade Celsius. Cerul va fi însorit, dar vor mai apărea și nori răzleți. Vântul va bate cu 18 kilometri la oră și vor și șanse de precipitații în proporție de doar 3%.

Prognoza meteo 26 mai
Prognoza meteo 26 mai

Vremea în Constanța

Constănțenii se vor bucura și ei de o vreme frumoasă. Vor avea parte de temperaturi maxime de 24 de grade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sub 16 grade Celsius. Cerul va fi însorit, dar vor aprea și câțiva nori. Sunt însă 25% șanse de precipitații, iar vântul va adia cu 20 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 26 mai
Prognoza meteo 26 mai

Vremea în Brașov

Prognoza meteo se anunță una bună și pentru Brașov. Cerul va fi însorit, în prima parte a zilei, iar temperaturile maxime vor atinge 22 de grade Celsius, iar cele minime vor coborî până la 10 grade Celsius. Vor fi 25% șanse de precipitații, iar vântul va adia cu 13 kilometri pe oră. Spre seară, cerul se va înora, dar șansele de precipitații scad la 7%!

Prognoza meteo 26 mai
Prognoza meteo 26 mai