News

Prognoza meteo duminică, 29 septembrie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov. Scăpăm de ploi

28.09.2019 | 16:00
Prognoza meteo duminica 29 septembrie Cum va fi vremea in Bucuresti Iasi Constanta Cluj sau Brasov Scapam de ploi
Duminică, 29 septembrie, voma vea parte de cer senin și vreme frumoasă. Sursa foto: romaniatv.net

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 29 septembrie, iar veștile sunt cât se poate de bune. Ultima zi de weekend ne aduce vreme frumoasă în cea mai mare parte a țării, mai ales că soarele își face din nou simțită prezența.

Cum va fi vremea duminică, 29 septembrie

Ziua de duminică va aduce temperaturi ridicate în cea mai mare parte a teritoriului, acestea depășind chiar pragul normal pentru intervalul în care ne aflăm. Astfel, ne vom putea bucura de un sfârșit de weekend cu soare și cer senin, numai bun după ploile din ultimele zile.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

Duminică, ne așteaptă vreme frumoasă în  Capitală, cu cer parțial noros și  șanse minime să apară  stropi de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat, cu 11 km/h. Temperaturile se vor situa în jurul valorilor de 12 și 28 de grade Celsius, în timp ce umiditatea va atinge pragul de 46%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Iașul va avea parte de o vreme prietenoasă pe toată durata zilei, cu cer parțial noros și temperaturi cuprinse între 12 și 23 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de 11 km/h, în vreme ce umiditatea va ajunge la valoarea de 59%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, ziua se anunță perfectă pentru această perioadă, cu cer parțial noros, și  șanse minime de precipitații. Vântul va sufla cu o viteză de 16 km/h, iar valorile termice se vor situa între 17 și 25 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 65%.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Clujenii vor avea parte de un cer parțial noros, cu temperaturi cuprinse între 9 și 23 grade Celsius. Nu este exclus să apară și câțiva stropi de ploaie, însă doar pe arii restrânse. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 8 km/h, în timp ce umiditatea va ajunge la 56%.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov, cerul va fi parțial noros,  existând șanse să apară și câțiva stropi de ploaie. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 10 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa în jurul valorilor de 10 și 22 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 68%.