News

Prognoza meteo joi, 11 iulie 2019. Cum va fi vremea în București, Constanța, Iași, Cluj-Napoca și Brașov

10.07.2019 | 16:00
Prognoza meteo joi 11 iulie 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Iasi ClujNapoca si Brasov

Agenția Națională de Meteorologie a pregătit prognoza meteo pentru ziua de joi, 11 iulie 2019. Cerul va fi în cea mai mare parte senin și va ploua local în mai multe regiuni ale țării. Temperaturile vor scădea cu cel puțin 3 grade Celsius față de săptămâna trecută, dar vremea se va menține în continuare plăcută și frumoasă.

Prognoza meteo, joi, 11 iulie 2019

Temperaturile vor scădea simțitor joi, 11 iulie. Se anunță ploi în majoritatea regiunilor țării. Meteorologii anunță averse cu aspect torențial, furtuni și intensificări ale vântului.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală vremea se va menține plăcută. Temperatura maximă va urca în termometre până la 25 -26 de grade Celsius. În a doua parte a zilei sunt așteptate ploi și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Pe parcursul nopții temperatura va scădea până la 13 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral cerul va fi parțial înnorat, iar temperatura maximă se va înregistra în jurul valorii de 24 de grade Celsius. După-amiază sunt așteptate ploi de scurtă durată, dar apoi soarele își va face simțită prezența. Pe timpul nopții se vor înregistra 16 grade Celsius și s-ar putea să plouă.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Temperatura maximă va urca până la 22 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros. Nici ieșenii nu vor fi ocoliți de ploi. Spre seară meteorologii au anunțat averse cu aspect torențial. Vântul se va intensifica în timpul furtunilor.

Vremea în Cluj – Napoca

Vremea în Cluj - Napoca
Vremea în Cluj – Napoca

În Cluj – Napoca va ploua în cea mai mare parte a zilei. Se vor înregistra averse sporadice, descărcări electrice și furtuni. Vântul va bate cu 18 km/h și se va intensifica în timpul vijeliilor. Temperatura maximă va ajunge până la 22 de grade Celsius.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Brașovenii vor avea parte de o zi ploioasă. Joi, 11 iunie, soarele va fi ascuns în spatele norilor. Se vor înregistra averse sporadice, ploi și furtuni. Temperatura maximă va urca până la 20 de grade Celsius.