News

Prognoza meteo joi, 4 aprilie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Cer senin în cea mai mare parte

03.04.2019 | 17:54
Meteo, 4 aprilie. Temperaturile vor crește treptat.

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua de joi, 4 aprilie. Am scăpat de ploi, astfel că vremea se va încălzi treptat, chiar dacă valorile termice vor continua să rămână ușor sub pragul normal pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo joi, 4 aprilie

Prognoza meteo pentru această zi vine cu vești relativ bune, în cea mai mare parte a teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat în partea de nord a Moldovei, în sudul Banatului și în Oltenia. Temperaturile maxime se vor situa între 11 și 16 grade Celsius.

 

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, ziua de joi aduce vești bune. Cerul se anunță parțial noros, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 2 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 16 grade.

Vremea în Iași

Vremea în iași
Vremea în iași

Astăzi, locuitorii din Iași vor scăpa de ploi, cerul va fi senin, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 24 km/h, iar valorile termice se vor situa în jurul valorilor de 3 și 14 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 29%.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov, vremea se anunță plăcută, cu un cer predominant noros, însă fără șanse să apară stropi de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 16 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 1 ți 14 grade Celsius.

Vremea în Cluj Napoca

Vremea în Cluj Napoca
Vremea în Cluj Napoca

În Cluj Napoca, cerul va fi parțial noros, cu  șanse minime să cadă vreun strop de ploaie. Vântul va sufla cu o viteză de 18 km/h, iat valorile termice se vor situa între 4 și 18 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 35%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, cerul va fi parțial noros, cu 0% șanse de apariție a precipitaților. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 23 km/h, iar valorile termice se vor situa între 6 și 11 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 57%.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri