Prognoza meteo joi, 9 mai! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: Ploile nu ne părăsesc!

Ana Chivu   
în HotNews
08/05/2019, 16:00
Prognoza meteo joi, 9 mai! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: Ploile nu ne părăsesc! GALERIE FOTO
Prognoza meteo pentru 9 mai Sursa Foto: Pixabay

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat prognoza meteo pentru ziua de joi, 9 mai. Iată cum va fi vremea pentru București, Iași, Brașov, Contanța sau Cluj-Napoca! Din păcate, ploile nu ne scapă din priviri.

Prognoza meteo pentru joi, 9 mai!

Vremea se răcește cu câteva grade, de la o medie a temperaturilor maxime de 22 de grade Celsius, până la 14 grade Celsius. În cursul zilei de 9 mai, valorile termice vor și oscila în medie între 15 și 18 grade Celsius. Vântul va avea intensificări, iar ploile nu ne vor ocoli nici acum.

Prognoza meteo pentru joi, 9 mai
Prognoza meteo pentru joi, 9 mai
Sursa Foto:Pixabay

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București
Sursa Foto: Accuwether

Pentru ziua de 9 mai se arată maxima de 19 garde Celsius, alături de o ploaie scurtă. Vânturi vin din direcția de sud-sud-est cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce minima de doar 10 grade Celsius și câteva averse de ploaie și furtuni. Vânturi vin din zona de sud-sud-est a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași
Sursa Foto: Accuwether

Maxima zilei de joi, 9 mai, vine cu maxima de 18 grade Celsius și vizibil mai senin și cald. Vânturi vin din direcția de vest-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea aduce miniam de doar 9 grade Celsius, alături de câteva averse de ploaie și furtuni. Vânturi vin din zona de sud-est a teritoriului României cu 11 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov
Sursa Foto: Accuwether

Maxima în brașov pentru ziua de joi este de 18 grade Celsius, alături de o ploaie scurtă. Vânturi vin din zona de sud a teritoriului României cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce miniam de doar 7 grade Celsius și câteva averse de plaoie și furtuni. Vânturi vin din direcția de sud cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța
Sursa Foto: Accuwether

Pentru Constanța, pentru ziua de joi, 9 mai, se anunță maxima de 16 grade Celsius și un cer cu nori și soare. Vânturi vin din zona de sud-vest cu 15 km/h și cu rafale de 26 de km/h. Noaptea aduce miniam de doar 11 grade Celsius și câteva averse se ploaie și furtuni. Vânturi vin din zona de sud cu 17 km/h și cu rafale de 24 de km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca
Sursa Foto: Accuwether

Maxima zilei de joi, 9 mai, se anunță de 17 grade Celsius, alături de o ploaie scurtă. Vânturi vin din zona de sud-sud-est cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h. Noaptea vine cu miniam de doar 9 grade Celsius, alături de câteva averse de ploaie și furtuni. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 4 km/h și rafael de 9 km/h.

Închide ×