News

Prognoza meteo luni 25 martie 2019. Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj și Brașov

24.03.2019 | 15:01
Cum va fi vremea în ziua de luni, 25 martie

Potrivit prognozei meteo transmise de ANM, vremea va continua să fie frumoasă în prima zi a săptămânii care încheie luna martie. Luni, 25 martie, temperaturile se anunță ceva mai ridicate, în comparație cu valorile termice specifice acestei perioade.

Prognoza meteo luni 25 martie 2019

Vremea se anunță plăcută în cea mai mare parte a țării. Vântul va sufla slab, până la moderat, existând șanse mici să avem parte de ploi. În Iași ar putea apărea câțiva stropi de ploaie, însă valorile termice se mențin în limitele normale acestei perioade pe întreg teritoriul țării, pe alocuri fiind chiar depășite.

 Vremea în București

Ziua de 25 martie aduce cer senin și temperaturi ridicate în Capitală. Vântul va sufla slab până la moderat, iar valorile termice se vor situa între 6 și 22 de grade Celsius. Se anunță o primă zi perfectă pentru bucureșteni.

 

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Prima zi a săptămânii nu aduce vreme tocmai bună pentru locuitorii din Iași. Va ploua în cea mai mare parte a zilei, iar temperaturile se vor situa în jurul valorilor de 4 și 19 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de 18 km/h.

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Vremea în Constanța

Pe litoral, cerul va fi acoperit de nori, în cea mai mare parte a zilei.Vântul va sufla cu o viteză de 35 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa între 6 și 16 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 52%.

Vremea în Cluj Napoca

Vremea în Cluj Napoca
Vremea în Cluj Napoca

Clujenii vor avea parte de o zi însorită, cu șanse minime  de a apărea vreun strop de ploaie. Valorile termice se vor situa între 3 și 16 grade Celsius, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 24 km/h.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Ziua de luni, 25 martie, nu vine cu vești tocmai bune pentru brașoveni. Vremea se anunță destul de mohorâtă, existând mari șanse să apară stropi de ploaie. Vântul va sufla  cu o viteză de 18 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa între 3 și 17 grade Celsius.

 

 

Tags: