News

Prognoza meteo marți 30 aprilie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov : se anunță ploi

29.04.2019 | 19:03
Prognoza meteo marti 30 aprilie Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Cluj sau Brasov  se anunta ploi

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua  de marți, 30 aprilie 2019, iar veștile nu se anunță tocmai bune. După o perioadă în care ne-am putut bucura de soare și temperaturi ridicate, vremea va fi  mohorâtă, în cea mai mare parte a țării și, mai mult decât atât, nici ploile nu ne vor ocoli.

Cum va fi vremea marți, 30 aprilie

Mâine, vremea nu se anunță tocmai prietenoasă. În cea mai mare parte a țării, cerul va fi predominant noros, cu mari șanse de precipitații. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 16 și 22 grade Celsius.

Chiar dacă temperaturile nu înregistrează scăderi semnificative, atingând pragul normal pentru această perioadă, ploile ne vor da bătăi de cap. Nici vântul nu se lasă mai prejos, suflând moderat în cea mai mare parte a țării.

Vremea în București

În Capitală, ne așteaptă o  nouă zi mohorâtă, cu cer predominant noros și temperaturi cuprinse între 9 și 21 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 21 km/h și nu este exclus să avem parte de unele reprize de ploaie. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 69%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de ploi, în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 13 km/h, iar valorile termice se vor situa între 10 și 22 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 54%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță ceva mai prietenoasă, cu cer parțial noros. Vântul va sufla cu o viteză de 32km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 11 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge pragul de 19 grade.

Vremea în Cluj – Napoca

Vremea în Cluj
Vremea în Cluj

În Cluj-Napoca, vremea se anunță ploioasă, iar vântul va sufla cu o viteză de 10 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 9 și 17 grade Celsius, iar umiditatea va atinge pragul de 65%.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Nici brașovenii nu scapă de ploi și vreme mohorâtă astăzi. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa între 6 și 16 grade Celsius. În schimb, umiditatea va atinge pragul de 72%.