News

Prognoza meteo pentru miercuri, 4 septembrie 2019. Cum va fi vremea în București, Timișoara și Constanța

03.09.2019 | 16:31
Prognoza meteo pentru miercuri 4 septembrie 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Timisoara si Constanta

ANM a actualizat prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 4 septembrie 2019. FANATIK îți prezintă mai jos cum va fi vremea în marile orașe ale României: București, Timișoara, Iași, Cluj Napoca, Constanța și Brașov. Vremea se răcorește peste tot în țară, iar ploile își fac apariția în mai multe regiuni. Temperaturile maxime ale zilei vor fi cuprinse între 20 și 27-28 de grade Celsius.

Prognoza meteo 4 septembrie pentru București

prognoza meteo 4 septembrie
27 de grade mâine la București

În Capitală, temperaturile vor coborî la 27 de grade Celsius, cu 7 grade față de ziua anterioară, când s-au înregistrat 34 de grade. Cerul va fi noros în cea mai mare parte a zilei, iar ploile își pot face de cap în a doua parte a zilei, în special în nordul și vestul Bucureștiului. Vântul va sufla cu o putere de 24 de kilometri la oră.

Vremea în Iași

vremea iași 4 septembrie
Se anunță ploi pentru capitala Moldovei

În capitala Moldovei, vremea va fi destul de răcoroasă. Maxima zilei anunțată de meteorologi este de 22 de grade Celsius. Va ploua aproape toată ziua. Iașiul se află, de altfel, ca mai toate județele moldovene sub o avertizare cod galben de furtuni puternice. Se vor semnala ploi însoțite de descărcări electrice și căderi de grindină. Vântul va sufla slab până la moderat în prima parte a zilei. Procentul de umiditate din aer: 62%.

Vremea în Cluj Napoca

vremea cluj
Ploi și la Cluj

Și clujenii au parte de o zi de miercuri destul de ploioasă. Cu o maximă de 24 de grade Celsius, vremea se va menține mohorâtă pentru tot parcursul zilei. Minima care va fi atinsă în timpul nopții va ajunge la 11 grade Celsius. Cel mai frig va fi în zonele cele mai înalte ale județului. Ploile se vor restrânge spre lăsarea serii.

Vremea în Brașov

vremea brașov
22 de grade la Brașov

22 de grade este maxima de mâine de la Brașov, oraș în care locuitorii vor avea nevoie de umbrelă după amiază. Procentul de umiditate din aer va fi cel mai mare dintre toate regiunile țării, de aproximativ 80-90%.

Vremea în Timișoara

vremea timișoara
26 de grade mâine la Timișoara

Timișorenii au parte de o vreme ceva mai plăcută. Aici se vor înregistra aproximativ 26 de grade mâine. Apar niște norișori după amiază. Minima zilei va fi de 10 grade Celsius, deci destul de frig pentru cei care vor să iasă la plimbare noaptea.

Prognoza meteo din 4 septembrie pentru Constanța

vremea constanța
Temperaturile scad la 26 grade mâine

Temperaturile scad și la mare, de la 31 de grade înregistrate marți, 3 septembrie, la 26 de grade. Vântul va sufla cu putere în special seara. Minima zilei va fi de 17 grade Celsius, conform estimărilor.