News

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 24 august. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași

Autor: Alexa Serdan | 23.08.2019 | 15:45
Prognoza meteo pentru sâmbătă, 24 august. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași
Meteorologii au anunțat că vremea frumoasa va continua și în acest weekend. Sursa foto: nationalparks.nsw.gov.au

Agenția Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea sâmbătă aceasta, în data de 24 august. Meteorologii au precizat că vremea va continua să fie foarte călduroasă și frumoasă pentru acest sfârșit de august. În unele zone ale țării disconfortul termic va fi accentuat, iar temperaturile maxime vor atinge până la 34-35 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 24 august

Meteorologii au extins alerta de caniculă pentru acest weekend. Potrivit informării, disconfortul termic va fi ridicat, iar local în regiunile vestice, sudice şi sud-estice indicele temperatură-umezeală va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Totodată, temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată în zonele montane.

Prognoza meteo pentru București

Vremea în București
Vremea în București

Bucureștenii vor avea parte de o zi de sâmbătă foarte frumoasă. Așadar, în data de 24 august în Capitală se vor înregistra 34 de grade Celsius, iar cerul va fi senin și însorit. Vântul va sufla slab până la moderat. Pe timpul nopții se vor înregistra 21 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

În Brașov temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cerul va fi însorit în cea mai mare parte a zilei. Vor exista și înnorări ușoare, dar nu se vor înregistra ploi sau descărcări electrice. Prin urmare, sâmbătă va fi o zi foarte frumoasă.

Prognoza meteo pentru Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Vremea continuă să fie plăcută și în Constanța unde se vor înregistra 29 de grade Celsius. Cerul va fi însorit pe toată perioada zilei, iar șansele de precipitații sunt zero. Turiștii se vor bucura de o zi de weekend ideală pentru plajă.

Prognoza meteo pentru Cluj – Napoca

Vremea în Cluj - Napoca
Vremea în Cluj – Napoca

Clujenii vor avea un sfârșit de săptămână foarte frumos. Temperatura maximă care se va înregistra în Cluj – Napoca în ziua de sâmbătă va fi de 32 de grade Celsius, iar în prima parte a zilei vor exista câteva înnorări ușoare, dar nu vor aduce ploi.

Prognoza meteo pentru Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de o zi foarte frumoasă de sfârșit de august. Temperatura maximă care se va înregistra pe plaiurile moldovene va fi de 30 de grade Celsius. Cerul va fi în cea mai mare parte însorit, iar spre seară vor există câteva înnorări ușoare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!