News

Prognoza meteo sâmbătă, 8 iunie. Cum va fi vremea în București, Iași, Brașov, Constanța și Cluj – Napoca

07.06.2019 | 16:34
Prognoza meteo sambata 8 iunie Cum va fi vremea in Bucuresti Iasi Brasov Constanta si Cluj  Napoca
După soare și vreme bună, ploi torențiale și furtuni puternice Sursa foto: wowbiz.ro

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat fenomene extreme până la sfârșitul lunii. Vremea va fi plăcută, cu soare, dar din păcate aversele și descărcările elctrice nu vor ocoli țara noastră așa că, vara mai are de așteptat până să-și intre în drepturi depline.

Prognoza meteo sâmbătă, 8 iunie

Meteorologii anunță că, ploile nu ne ocolesc, din păcate se vor semnala pe parcursul țării noastre până la sfârșitul lunii iunie. Weekend-ul acesta, dar în special sâmbătă sunt așteptate descărcări electrice și furtuni puternice. Cea mai mare temperatură se va înregistra în capitală de 29 de grade Celsius, iar în Brașov și Iași termometrul va urca până la 26 de grade Celsius.

Vremea în București

Meteo București, sâmbătă, 8 iunie
Așa va arăta ziua de sâmbătă în Capitală. Soare și furtuni, două fenomene extreme
Sursa foto: accuweather.com

În Capitală prima zi de weekend debutează cu vreme bună, plăcută și soare. Tempertaura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade Celsius, dar după – amiaza sunt așteptate ploi și furtuni. Pe timpul nopții cerul va fi parțial noros și se vor înregistra 18 grade Celsius.

Vremea în Iași

Meteo Iași, 8 iunie, sâmbătă
Sunt așteptate furtuni, unele chiar puternice
Sursa foto: accuweather.com

În Iași vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă va urca în termometre până la 26 de grade Celsius. În jurul orei 11:00 cerul va fi acoperit de nori în proporție de 70% și va ploua. Ulterior, după ora 14:00 va ieși soarele. Noaptea se vor înregistra 17 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Meteo Brașov, sâmbătă, 8 iunie
Furtuni doar în câteva zone din Brașov
Sursa foto: accuweather.com

În Brașov va fi soare și vreme bună pe tot parcusul zilei. Ca și-n Iași se vor înregistra tot 26 de grade Celsius. Vântul va sufla slab, iar precipitațiile sunt reduse. Pe timpul nopții, cerul va fi parțial noros și temperatura maximă se va înregistra în jurul valorii de 13 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Meteo Constanța, sâmbătă, 8 iunie
Vreme numai bună de plajă pe litoral în acest weekend
Sursa foto: accuweather.com

Românii care vor să-și petreacă weekend-ul pe litoralul românesc se vor bucura de vreme bună și călduroasă. Temperatura maximă va urca până la 28 de grade Celsius. Nici Constanța nu va ocolită de ploi, în jurul orei 14:00 se așteaptă furtuni puternice.

Vremea în Cluj – Napoca

Meteo Cluj - Napoca, 8 iunie, sâmbătă
Clujenii vor avea parte de vreme bună, dar și de ploi
Sursa foto: accuweather.com

În Cluj – Napoca vântul va sufla slab până la moderat, iar vântul va bate din direcția ENE cu 6 km/h, rafalele vor atinge 11 km/h. Temperatura maximă se va înregistra în jurul valorii de 27 de grade Celsius.

 

 

Tags: