News

Prognoza meteo vineri, 14 iunie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Vara și-a intrat în drepturi

13.06.2019 | 17:22
Prognoza meteo vineri 14 iunie Vremea in Bucuresti Iasi Brasov Cluj Napoca si Constanta Vara sia intrat in drepturi
Prognoza meteo de vineri, 13 iunie, anunță vreme caniculară, în cea mai mare parte a țării. Sursa foto:Skymet Weather

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru ziua de vineri, 14 iunie, iar veștile sunt îmbucurătoare. Vara și-a intrat, în sfârșit, în drepturi, astfel că vremea se va încălzi semnificativ, depășind pragul normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 14 iunie

Prognoza meteo pentru această zi vine cu veștifoarte bune, în cea mai mare parte a teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în partea de nord a Moldovei, în estul Banatului și sud-estul Olteniei. În ceea ce privește valorile termice maxime, acestea se vor situa între 18 și 32 de grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, ziua de vineri aduce vreme frumoasă. Cerul se anunță parțial noros, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 19 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă va atinge pragul de 32 grade.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de o zi excelentă din punct de vedere meteorologic, cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 11 km/h, iar  valorile termice se vor situa în jurul valorilor de 19 și 31 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 53%.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Brașovenii nu au parte de vești foarte bune, pentru ziua de vineri, întrucât vremea se anunță mohorâtă și ploioasă, în cea mai mare parte a timpului. . Vântul va sufla slab, cu o viteză de 6 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 15 și 28 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj Napoca, vremea se anunță frumoasă, pe tot parcurusul zilei de vineri.. Vântul va sufla cu o viteză de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa între 18 și 31 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 49%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, cerul va fi parțial noros vineri, cu 0% șanse să apară stropi de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 26 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa între 22 și 29 grade Celsius. Totodată, umiditatea va ajunge la valoarea de 62%.