Fotbal intern

Program, clasament la zi şi rezultate etapa 3 Liga 1 Betano! Viitorul – Voluntari 2-0 în penultimul meci al etapei

06.08.2018 | 18:00
Program clasament la zi si rezultate etapa 3 Liga 1 Betano Viitorul  Voluntari 20 in penultimul meci al etapei

Program, clasament la zi şi rezultate etapa 3 Liga 1 Betano. Vineri a început a treia rundă din prima ligă a României, cu meciul U Craiova – FC Botoşani. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE, ora 19:45 / Viitorul s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la FC Voluntari în urma unei partide dominată destul de serios de jucătorii lui Gheorghe Hagi. Este prima victorie a Viitorului în acest sezon, după un rezultat de egalitate înregistrat la Chiajna și înfrângerea din debutul campionatului, de pe prorpiul teren, cu Dunărea Călărași. Voluntariul a rămas ultima în clasament și are un singur punct din trei jocuri. Vezi aici clasamentul în timp real.


UPDATE, ora 18:00 / A început meciul Viitorul – FC Voluntari


Duelul nou-promovatelor din Liga 1 Betano are loc în etapa a treia, cu AFC Hermannstadt gazdă. Partida va avea loc de la ora 18:00 şi va fi arbitrată de Iulian Dima, alături de asistenţii Florin Păunescu şi Alexandru Vodă. Vezi aici clasamentul în timp real.

UPDATE, ora 22:45 / FCSB s-a impus cu 4-0 în ultimul meci al zilei de duminică jucat împotriva celor de la Poli Iaşi. Francezul Gnohere a marcat două goluri pentru echipa lui Nicolae Dică, în timp ce Dennis Man a înscris pentru 3-0. Scorul final a fost stabilit de Olimpiu Moruţan. De remarcat că moldovenii au evoluat în zece oameni după elimninarea lui Sanoh. Este prima victorie a sezonului pentru FCSB, în timp ce Iaşiul a rămas cu două puncte după trei jocuri disputate.


UPDATE, ora 21:00 / A început meciul FCSB – Poli Iaşi


UPDATE, ora 19:45 / Hermannstadt – Dunărea Călăraşi 1-1, scor final!  Sibienii au deschis scorul în minutul 24 după o bâlbăială în careul advers de care a profitat Ştefan Blănaru. Atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB a trimis în poartă cu călcâiul. Oaspeţii au dat însă lovitura în prelungirile partidei atunci când au reuşit să egaleze prin Dobrosavlevici.


UPDATE, ora 18:00 / A început meciul Hermannstadt – Dunărea Călăraşi


UPDATE, ora 19:54 / Astra Giurgiu a remizat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-1, în etapa a treia din Liga 1 Betano. Laurenţiu Buş (Astra) a deschis scorul în minutul 3, în timp ce Marko Simonovski (Sepsi) a egalat în minutul 62.


UPDATE, ora 18:00 / A început meciul Astra Giurgiu – Sepsi Sfântu Gheorghe.


UPDATE, 4 iulie, ora 17:16 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Astra Giurgiu – Sepsi Sfântu Gheorghe. Denis Alibec este din nou rezervă la giurgiuveni.

Astra: P. Iliev, Belu Iordache, Erico Da Silva, Bejan, Al. Stan – Mrzljiak, Biceanu – S. Balaure, N. Roșu, L. Buș – Llullaku

Sepsi: Niczuly – Moura, Viera, Jovanovic, Sato – Velev, Vașvari – Hamed, I.Fulop, Nouvier – Tandia


Sâmbătă, de la ora 18:00, se va disputa meciul Astra Giurgiu – Sepsi Sfântu Gheorghe. Giurgiuvenii au obţinut patru puncte după primele două meciuri. Echipa pregătită de Marius Măldărăşanu a produs surpriza în runda inaugurală, când a învins-o pe FCSB, scor 1-0. Tot sâmbătă, de la ora 21:00, se va disputa meciul CFR Cluj – Concordia Chiajna. Clujenii au ratat calificarea în turul trei preliminar din Liga Campionilor, dar vor continua aventura europeană în Europa League.

Program, clasament la zi şi rezultate etapa 3 Liga 1 Betano

Duminică, de la ora 18:00, se va disputa meciul FC Hermannstadt – Dunărea Călăraşi. Cele două formaţii sunt la primul duel direct în Liga 1 Betano, la sezonul de debut pe prima scenă a fotbalului românesc. Formaţia antrenată de Dan Alexa este neînvinsă după primele două meciuri, obţinând o victorie cu Viitorul, scor 1-0, şi o remiză cu CFR Cluj, scor 0-0. De cealaltă parte, sibienii au învins-o pe Sepsi, scor 1-0, dar au pierdut meciul cu FC Botoşani, scor 0-2.

Tot duminică, de la ora 21:00, se va juca meciul FCSB – Poli Iaşi. Formaţia antrenată de Nicolae Dică a obţinut un singur punct după primele două etape, în urma remizei cu Dinamo, scor 3-3. Moldovenii au înregistrat două remize, echipa pregătită de Flavius Stoican a ratat victoria în etapa precedentă, când Astra a egalat pe finalul meciului.

Luni, de la ora 18:00, se va disputa meciul Viitorul – FC Voluntari. Cele două echipe sunt colege de clasament, ocupând locurile 13, respectiv 12, ambele cu un singur punct obţinut. De la ora 21:00 se va juca ultimul meci al etapei a treia, Gaz Metan Mediaş – Dinamo Bucureşti. “Câinii” au, înaintea rundei, cel mai bun atac din Liga 1 Betano, cu cinci goluri marcate în două etape. Toate meciurile vor fi transmise în direct de posturile Look TV, Telekom Sport şi Digi Sport.

Programul rundei a treia, unde se dispută meciurile

VINERI

U Craiova – FC Botoşani, ora 21:00 (stadionul “Ion Oblemenco” – Craiova)

SÂMBĂTĂ

Astra Giurgiu – Sepsi Sfântu Gheorghe, ora 18:00 (stadionul “Marin Anastasovici” – Giurgiu)

CFR Cluj – Concordia Chiajna, ora 21:00 (stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” – Cluj)

DUMINICĂ

FC Hermannstadt – Dunărea Călăraşi, ora 18:00 (stadionul “Transil” – Târgu Mureş)

FCSB – Poli Iaşi, ora 21:00 (stadionul “Arena Naţională” – Bucureşti)

LUNI

Viitorul – FC Voluntari, ora 18:00 (stadionul “Central” – Ovidiu)

Gaz Metan Mediaş – Dinamo, ora 21:00 (stadionul “Gaz Metan” – Mediaş)

Program, clasament la zi şi rezultate etapa 3 Liga 1 Betano
Program, clasament la zi şi rezultate etapa 3 Liga 1 Betano