Fotbal intern

Program, clasament la zi şi rezultate etapa 4 Liga 1 Betano. Sepsi – Iaşi 3-0, rezultat final

11.08.2018 | 20:51
Program clasament la zi si rezultate etapa 4 Liga 1 Betano Sepsi  Iasi 30 rezultat final

Program, clasament la zi și rezultate Liga 1 Betano etapa 4. Runda a 4-a din sezonul 2018-2019 a debutat cu meciul disputat de FC Botoşani contra celor de la Astra Giurgiu. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Update. Dunărea Călăraşi a fost învinsă de CS Universitatea Craiova, scor 1-3. VEZI AICI DETALII


Update. Sepsi s-a impus fără drept de apel în partida cu ieșenii. Viera a deschis scorul în minutul 29, dar era doar începutul dezastrului pentru apărarea oaspeților. Astfel, în minutul 56 Ștefan Velef a majorat avantajul celor de la Sepsi, în timp ce în minutul 78 Hamed a stabilit scorul final, înscriind pentru 3-0.  VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI.

După acest meci, Sepsi a urcat, cel puțin pentru moment, până pe locul 1 în Liga 1 Betano, la egalitate de puncte cu Gaz Metan Mediaș. A strâns 7 puncte, din două victorii și o remiză. Poli Iași se afundă și a picat pe 15 fiind în continuare fără victorie în acest sezon


Update. Sepsi OSK – CSM Poli Iaşi este ultimul meci din etapa a 4-a care are loc sâmbătă. VIDEO CU TOATE FAZELE.

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly – Moura, Viera, Jovanovic, Sato – Velev, Vaşvari – Mensah, Fulop, Drăghici – Tandia

CSM Poli Iaşi: Alberto Cobrea – Gallego, Frăsinescu, Cioinac, Panţîru – Mihăescu – Kizito, Floresc, Mimoun, Sin – Cristea


Update. Concordia Chiajna s-a impus în faţa echipei FC Hermannstadt, scor 2-0, iar gruparea din Ilfov a bifat prima victorie din sezonul 2018 – 2019.Golurile echipei pregătite de Ionuţ Badea au fost înscrise de Batin (min. 38) şi Panait (min. 88).  VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI

După meciul din etapa a 4-a, Concordia Chiajna se clasează pe poziţia a 9-a, cu 4 puncte, iar Hermannstadt pe 11.


Update. Concordia Chiajna – Hermannstadt este cel de-al doilea meci din etapa a 4-a.

Echipele de start:

Concordia: Caparco – Matei, Marc, Albu, Nivaldo – Prepeliţă – Grădinaru, Cristescu, Gorobsov, Deaconu – Batin

Hermannstadt: Cabuz – Coman, Stoica, Dandea, Tătar – Dâlbea, Antonov – Petrescu, Halkiadakis, Nkololo – Blănaru


Update, ora 22.50. Final de meci! FC Botoşani a remizat pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 1-1. Golurile au fost înscrise de Ongenda şi Florin Bejan.  VEZI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI AICI.


Update. Echipele de start la Botoşani – Astra Giurgiu:

FC Botoşani: Pap – Dumitraş, Miron, Burcă, Soiledis – Oaidă, Rodriguez – M. Roman, Ongenda, Golofca – M. Roman II

Astra Giurgiu: Lazăr – Stan, Erico, Bejan, Radunovic – Biceanu, Mrzljak – Balaure, Roşu, Llullaku – Alibec


Program, clasament la zi și rezultate Liga 1 Betano etapa 4. Sâmbătă, 11 august, vor avea loc două meciuri din runda a 4-a. Concordia Chiajna primeşte vizita formaţiei FC Hermannstadt, de la ora 18.00, iar CSM Poli Iaşi se deplasează pe terenul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Cele mai multe partide din etapa a 4-a vor avea loc duminică, atunci când Universitatea Craiova o să joace pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, FC Voluntari primeşte vizita campioanei CFR Cluj, iar Gaz Metan se duelează cu FCSB.

Program, clasament la zi şi rezultate etapa 4 Liga 1 Betano

Program, clasament la zi și rezultate Liga 1 Betano etapa 4. FC Dinamo Bucureşti o întâlneşte pe FC Viitorul Constanţa luni, 13 august, de la ora 21.00, pe stadionul “Ştefan cel Mare”.

Înaintea etapei a 4-a, Gaz Metan Mediaş se află pe prima poziţie în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 7 puncte, după ce a învins Concordia Chiajna, scor 2-1, a remizat cu FC Voluntari, scor 1-1, şi a bătut FC Dinamo Bucureşti pe teren propriu cu 3-2.

FC Botoşani, Astra Giurgiu, CFR Cluj şi Dunărea Călăraşi au câte cinci puncte, iar FCSB are 4, la egalitate cu FC Viitorul Constanţa, FC Dinamo Bucureşti, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC Hermannstadt.  Universitatea Craiova şi CSM Poli Iaşi au câte două puncte, iar pe ultimele două locuri în clasamentul Ligii 1 Betano se află Concordia Chiajna şi FC Voluntari care au un punct.

Fază de joc din meicul disputat de Spesi OSK cu CSM Poli Iaşi
Fază de joc din meciul Sepsi – Iaşi

Programul complet al etapei a 4-a:

Vineri, 10 august 2018

FC Botoşani – Astra Giurgiu 1-1

Sâmbătă, 11 august 2018

Concordia Chiajna – FC Hermannstadt 2-0

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CSM Poli Iaşi 3-0

Duminică, 12 august 2018

Dunărea Călăraşi – Universitatea Craiova 1-3

FC Voluntari – CFR Cluj 

Gaz Metan Mediaş – FCSB, ora 21.00

Luni, 13 august 2018

FC Dinamo Bucureşti – FC Viitorul Constanţa, ora 21.00

Locurile 1-6 din sezonul regulat al Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, intră în play-off, locul 1 se califică în Champions League, în timp ce locurile 2 şi 3, plus câştigătoarea Cupei României, merg în Europa League. Formaţiile care se vor clasa pe locurile 7-14 din sezonul regulat se duc în play-out, iar 13-14 vor retrograda.  Echipa de pe poziţia a 12-a va juca un meci de baraj cu echipa care va termina pe locul 3 în clasamentul din Liga 2.

CFR Cluj a bifat golul 1.000 în Liga 1 Betano

În etapa a 3-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, FCSB a bifat victoria cu numărul 1.200, iar campioana României, CFR Cluj, a înscris golul 1.000. Reuşita lui George Ţucudean din meciul disputat de echipa din Gruia cu formaţia Concordia Chiajna, scor 2-1, a fost una foarte importantă din punct de vedere statistic, asta deoarece a fost a 1.000-a reuşită din contul ardelenilor pe prima scenă fotbalistică. Astfel, gruparea din Gruia devine a 18-a din istoria principalei competiţii din România care atinge această bornă, cele mai multe goluri fiind înregistrate în dreptul FCSB şi Dinamo, fiecare cu câte 4.063. Rapid Bucureşti are 2.943 de goluri.

Toate meciurile din Liga 1 Betano, ediţia 2018-2019, vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Vezi aici programul ediţiei 2018-2019, rezultatele şi clasamentul Ligii 1 Betano.