Sport

Program, clasament la zi și rezultate Liga 1 Betano etapa 5. Hermannstadt – Voluntari 4-0. Sibienii au făcut show cu trupa lui Opriţa

20.08.2018 | 17:26
Program clasament la zi si rezultate Liga 1 Betano etapa 5 Hermannstadt  Voluntari 40 Sibienii au facut show cu trupa lui Oprita

Program, clasament la zi și rezultate Liga 1 Betano etapa 5. Runda a 5-a din sezonul 2018 – 2019 a început vineri, 17 august, iar toate fazele importante sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Iată aici clasamentul după primele 5 runde din Liga 1Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 90. FINAL! Hermannstadt s-a impus în faţa celor de la FC Voluntari, scor 4-0, în etapa a 5-a din Liga 1 Betano.Min 68. GOL HERMANNSTADT!

Petrescu îl învinge pe Drăghia. VIDEO

Min. 38. GOL HERMANNSTADT! Tătar trimite perfect din lovitură liberă şi îl învinge pe Drăghia. VIDEO

Min. 35. GOL HERMANNSTADT! Tsoumou a reuşit dubla! VIDEO

Min. 29. GOL HERMANNSTADT! Tsoumou profită de o greşeală făcută de Robert Hodorogea şi l-a învins fără probleme pe Drăghia. VIDEO

A început meciul.


UPDATE, 20.08, ora 17.30.

Echipele de start pentru Hermannstadt – FC Voluntari:

Hermannstadt: Căbuz – Coman, Dandea, Mijuskovic, Tătar – Dîlbea, Antonov – Hergheligiu, Chalkiadakis, Nkololo – Tsoumou

Rezerve: Began, Rusu, Pîrvulescu, Ali Vega, Pamfile, Curtean, Blănaru

Antrenor: Alexandru Pelici

FC Voluntari: Drăghia – Leasă, Hodorogea, Wallace, Bucurică – Artabe Meca, Laindouni, Sesar – Căpăţână, Ciucur, Stoica

Rezerve: Petrariu, Veiga Varzim, Sziji, Zgrablic, Răuţă, Vlad, Tudorie

Antrenor: Daniel Opriţa


UPDATE, 20.08, ora 14:00 Următorul meci în etapa a V-a din Liga 1 Betano este duelul dintre FC Hermannstadt şi FC Voluntari. Cele două formaţii se află în acest moment pe ultimele două locuri din prima divizie. Sibienii au 4 puncte acumulate după primele 4 etape, în timp ce Voluntariul are numai un punct.


UPDATE, 18.08, ora 22:56 / Final de meci. FC Viitorul se impune cu 2-0 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, deși au jucat aproape o repriză în inferioritate numerică.Min. 85.

Viitorul s-a distanțat la 2-0 prin golul marcat de Ciobanu. Ianis Hagi l-a lansat în adâncime pe Ciobanu, Pleșca a ieșit neispirat, iar fotbalistul gazdelor a șutat pe lângă el în poartă. Crețu a încercat să respingă de pe linia porții, dar mingea intrase deja în plasă. VEZI GOLUL AICI

Min. 57. Sebastian Mladen a fost eliminat pentru un fault dur în minutul 56. Jucătorul lui Hagi a primit al doilea cartonaș galben pentru o intrare asupra lui Iulian Cristea.

Min. 29. GOOOOOOOOOOOL FC Viitorul! După câteva ocazii clare, gazdele au executat un corner, mingea a ajuns la Denis Drăguș care a reușit să marcheze cu o execuție de colecție. Drăguș a trimis mingea în poartă din foarfecă VEZI GOLUL

Start de meci

UPDATE, 18.08, ora 20:40. În 20 minute începe meciul dintre FC Viitorul și Gaz Metan Mediaș.

Echipele de start:

Viitorul: Cojocaru – Mladen, Tiru, Ghita, De Noouer, Ciobanu, Baluta, Vana, Hagi, Dragus, Matan

Gaz Metan: Plesca – Cretu, Diallo, Constantin, Busu, Cristea, Fofana, Olaru, Chamed, Lopes, Fortes

De la ora 21.00, FC Viitorul va primi vizita formației Gaz Metan Mediaș. Înaintea rundei a 5-a din Liga 1 Betano, echipa lui Hagi se află pe locul 12, cu 4 puncte,în timp ce oaspeții ocupă poziția a 6-a, cu 7 puncte.


UPDATE, 18.08, ora 19:57.Final de meci!Dunărea Călărași a reușit să scoată un punct mare pe terenul unei foste campioane în Liga 1 Betano după 1-1 cu Astra. Este a treia remiză a echipei lui Alexa care se află pe locul 8 în acest moment. Astra Giurgiu e pe 5, dar jocul rezultatelor din această etapă o poate face să piardă câteva poziții. 7 puncte are echipa lui Măldărășanu obținute în urma a patru rezultate de egalitate și a unei victoriiMin. 75. 

Încă o eliminare la Astra. Dylan Bahamboula a primit şi el cartonaşul roşu după o intrare violentă. Mijlocaşul congolez a stat numai 30 de minute pe teren   VEZI FAZA

Min. 74. Alibec a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat!   VEZI FAZA

Min. 21. GOOOOOOOOOOOL Dunărea Călăraşi! Oaspeţii au egalat după cinci minute de la golul lui Roşu. Pană a înscris cu o lovitură de cap la care portarul Astrei nu a avut replică  VEZI GOLUL

Min. 16. GOOOOOOOOOOOL Astra Giurgiu!Neluț Roșu a deschis scorul din lovitură de la 11 metri. De remarcat că portarul călărășenilor a ghicit colțul unde a executat jucătorul Astrei VEZI GOLUL

Start de meci

UPDATE, 18.08, ora 18:00. În câteva minute începe meciul dintre Astra şi Dunărea Călăraşi. Echipele de start:

Echipele de start:

Astra: Lazar – Belu, Bejan, Crişan, Radunovic – Mrzljak – Begue, Roşu, Moise, Llullaku – Alibec
Rezerve: C. Nedelcovici – Boboc, Butean, Cestor, Bahamboula, Buş, Balaure
Antrenor: Marius Măldărăşanu

Dunărea Călăraşi: Straton – Gligorov, Balaur, Dobrosavlevici, Ispas – Puşcaş, Simion, Pană – V. Munteanu, Ndiaye, Kanda
Rezerve: Lungu – Carnat, V. Alexandru, Keyta, Monroy, Mendy, Honciu
Antrenor: Dan Alexa


Update, 18.08, ora 07:50.

Azi, de la ora 18.00, Astra Giurgiu va primi vizita formației Dunărea Călărași. Înaintea rundei a 5-a din Liga 1 Betano, giurgiuvenii se află pe locul 7, cu 6 puncte, iar nou promovata antrenată de Dan Alexa ocupă poziția a 9-a, cu 5 puncte, la egalitate cu CS Universitatea Craiova și CSM Politehnica Iași.


UPDATE, ora 22:57.Final de meci! Politehnica Iași s-a impus în fața Botoșaniului cu scorul de 2-1. Andrei Cristea a reușit o dublă în prima repriză, în timp ce oaspeții au marcat și ei o dată în partea a doua. Poli Iași urcă pe 10 și bifează prima victorie a sezonului, în timp ce Botoșaniul e pe 6, ultima poziție de play offMin. 56.GOOOOOOOOOOOL FC Botoșani!

Abia intrat pe teren, Mihai Roman II reușește să marcheze cu toată opoziția portarului. Gazdele au contestat golul și au acuzat că faptul că mingea nu a depășit linia porții  VEZI GOLUL

Min. 35. GOOOOOOOOOOOL CSM Iaşi! Cristea face “dubla” în 5 minute cu o execuţie superbă.  VEZI GOLUL

Min. 30: GOOOOOOOL CSM Iaşi! Andrei Cristea deschide scorul cu un şut foarte bun de la 20 de metri! VEZI GOLUL

UPDATE, ora 21:15. Start de meci

UPDATE 20.15. Echipele de start:

Poli Iaşi: Rusu – Arias, Mihalache, Frăsinescu, Sin – Cioinac, Chelaru – Rus, Flores , Pîrvulescu – Cristea

FC Botoşani: Pap – Patache, Miron, Burcă, Soiledis – Oaidă, Rodriguez – Chitoşcă, Ongenda, Golofca – Brekalo

Program, clasament la zi și rezultate Liga 1 Betano etapa 5. Primul meci al rundei va avea loc vineri, 17 august, de la ora 21.00, atunci când CSM Politehnica Iaşi va primi vizita formaţiei AFC Botoşani, pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Copou. Sâmbătă, 18 august, AFC Astra Giurgiu o întâlneşte pe nou promovata Dunărea Călăraşi, la ora 18.00, iar la 21.00 se va juca FC Viitorul Constanţa – CS Gaz Metan Mediaş.

Program, clasament la zi şi rezultate Liga 1 Betano etapa 5

Program, clasament la zi și rezultate Liga 1 Betano etapa 5. Trei dintre cele mai importante echipe din primul eşalon vor juca duminică, 19 august. FCSB va evolua pentru prima dată la ora 18.00 în sezonul 2018 – 2019. Echipa lui Nicolae Dică va primi vizita formaţiei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, pe “Arena Naţională”. Cel mai important meci al rundei a 5-a va avea loc pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, când CFR Cluj se va duela cu FC Dinamo Bucureşti, de la ora 21.00.

Luni, 20 august, se vor juca ultimele două meciuri din etapa a 5-a. FC Hermannstadt şi FC Voluntari se întâlnesc de la ora 18.00, pe stadionul nou promovatei, iar CS Universitatea Craiova primeşte vizita echipei CS Concordia Chiajna, de la ora 21.00.

Programul complet al etapei a 5-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 -2019:

Bruno Chalkiadakis şi Paul Batin în meciul Concordia Chiajna - AFC Hermannstadt
Bruno Chalkiadakis şi Paul Batin se duelează într-un meci jucat de Concordia cu Hermannstadt

Vineri, 17 august

CSM Politehnica Iași – AFC Botoșani 2-1

Sâmbătă, 18 august

AFC Astra – Dunărea Călărași 1-1

FC Viitorul – CS Gaz Metan Mediaș 2-0

Duminică, 19 august

FCSB – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2-0

Ora 21.00 CFR 1907 Cluj – FC Dinamo 1948 3-1

Luni, 20 august

FC Hermannstadt – FC Voluntari 4-0

U Craiova 1948 CS – CS Concordia 0-1

CFR Cluj e pe primul loc în clasament

Înaintea etapei a 5-a din Liga 1 Betano, CFR Cluj se clasează pe prima poziţie  în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 8 puncte, după ce echipa pregătită de Antonio Conceicao a remizat de două ori şi a câştigat două partide. Campioana României a terminat la egalitate cu FC Botoşani (1-1) şi Dunărea Călăraşi (0-0), iar cu Concordia Chiajna şi FC Voluntari a câştigat. FCSB a adunat 7 puncte din primele patru etape, la fel ca Sepsi OSK, FC Dinamo Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş.

FC Voluntari a adunat un punct în patru etape

Astra Giurgiu şi FC Botoşani au 6 puncte după primele patru runde din sezonul 2018 – 2019, CS Universitatea Craiova şi Dunărea Călăraşi au adunat cinci puncte, iar Concordia Chiajna, FC Viitorul Constanţa şi FC Hermannstadt au 4 puncte. Pe locul 13 se află CSM Poli Iaşi, 2 puncte, iar FC Voluntari a adunat un singur punct din cele patru meciuri jucate până în prezent, după ce a fost învinsă de CFR Cluj, FC Dinamo Bucureşti şi FC Viitorul Constanţa şi a remizat cu Gaz Metan Mediaş.

În etapa a 4-a din Liga 1 Betano, Marko Brekalo (FC Botoşani), Aleksandr Karnitski (Sepsi OSK), Matteo Fedele (CS Universitatea Craiova), Raoul Baicu (CS Universitatea Craiova), Mihai Stancu (Gaz Metan Mediaş) şi Denis Ciobotariu (FC Dinamo Bucureşti) au debutat pe prima scenă. Astfel, după patru meciuri jucate în sezonul 2018 – 2018 a crescut numărul debutanţilor la 65, dintre care 21 sunt români, iar 44 străini.

Toate meciurile din Liga 1 Betano sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro, unde se mai găseşte  programul, clasamentul la zi şi rezultatele din etapa a 5-a, sezonul 2018 – 2019.