Sporturi

Programul complet al Sports Festival 2019. Unde îi vezi pe Simona Halep, Darren Cahill și Gică Hagi

13.06.2019 | 16:08
Sports Festival 2019. Cele mai a;teptate prezenţe sunt ale Simonei Halep şi a fostulu ei antrenor, Darren Cahill

Sports Festival este o amplă manifestare sportivă, care va fi găzduită de orașul Cluj, în perioada 13-16 iunie și care cuprinde mai multe segemente de referință. Pe parcursul acestor zile iubitorii sportului din orașul de pe Someș, dar nu numai ei, oricine iubește sportul și vine la Cluj în această perioadă, vor putea avea privilegiul de a discuta cu personalități din lumea sportului, venite special pentru acest eveniment, în cadrul secțiunii Sports Talks.

Program complet Sports Festival 2019. Ce nume mari sunt prezente la Cluj

Aceste discuții vor avea loc sâmbătă și duminică, în intervalul 10.00 – 15.00, în zona centrală a festivalului, iar accesul este liber. Primele nume confirmate în programul Sports Talks sunt: Darren Cahill, Gică Hagi, Camelia Potec, Ciprian Marica, Marius Albu, Simona Amânar, dar vor mai fi și alte surprize. Oricum, prezența australianului Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep până la finele anului trecut, este un eveniment deosebit și cu siguranță vor fi mulți amatori care să dorească să îl audă pe reputatul coach răspunzându-le la întrebări.

O altă secțiune este cea a competițiilor rezervate tuturor celor care vor să concureze la mai multe discipline și nu o vor face degeaba, pentru că sunt pregătite multe premii: la fotbal, tenis, baschet, cros, înot, petanque, tenis de masa, handbal, beach voley, șah, enduro. Nu contează vârsta, importantă este participarea unui număr cât mai mare de persoane.

program sports festival cluj. Acesta este programul pe zile

A treia secțiune este una foarte atrăgătoare și cu mare beneficitate în special pentru copii, care pot vedea cât de talentați într-un anumit sport, dar și pentru părinți, care cu acest prilej pot constata ce aptitudini au copiii lor și apoi îi pot ajuta să meargă pe acel drum. Secțiunea se numește ABC of Sports și este completată inclusiv de o altă opțiune, care nu mai privește doar copiii, de a descoperi și învăța sporturi noi.

Dar, cu siguranță, cel mai așteptat moment al festivalului este cel programat sâmbătă, 15 iunie. Va avea loc un meci demonstrativ de tenis, alcătuit din perechile Simona Halep-Marius Copil, respectiv Fabio Fognini -Daniel Hantuchova. Fognini ar fi trebuit să vină împreună cu soția sa, fosta jucătoare Flavia Pennetta, însă italianca a declarat forfait neprevăzut, suferind o accidentare și fosta câștigătoare de Grand Slam din Cehia este cea care o va înlocui.