News

Program Mega Image de 1 mai. Care este orarul pentru primele zilei din mai

01.05.2019 | 12:16
Program Mega Image de 1 mai Care este orarul pentru primele zilei din mai

FANATIK îți prezintă programul principalelor magazine în primele zile din luna mai, având în vedere că foarte mulți români au liber cu ocazia minivacanței de 1 Mai. Vezi mai jos orarul după care funcționează Mega Image pe 1, 2 și 3 mai 2019!

Programul magazinelor Mega Image de 1 Mai + celelalte zile din minivacanță

Dacă nu ai avut timp să faci cumpărăturile pentru ziua de 1 Mai sau zilele care urmează, îți prezentăm programul lanțului de supermarketuri în această perioadă. Majoritatea românilor cumpără pe ultima sută de metri produse specifice Zilei Internaționale a Muncii precum bere, mici ori alte preparate din carne bune pentru grătar.

Anul acesta, bugetarii au avut noroc pentru că ziua de 1 Mai a venit în continuarea Sărbătorilor Pascale, fapt pentru care statul a acordat o minivacanță de Paște prelungită cu zilele de 1 și 2 Mai. Mulți s-au pregătit din timp pentru a petrece timpul liber cu prietenii ori familia, la un grătar, la o vorbă, însă tot la fel de mulți caută magazine deschise pentru a-și completa cumpărăturile.

Magazinele Mega Image funcționează după program normal de 1 Mai și 2 Mai 2019

Magazinele Mega Image sunt deschise de 1 Mai și în zilele următoare

Majoritatea magazinelor Mega Image din Capitală și din provincie funcționează după orarul deja cunoscut, în funcție de localizare. Supermarket-urile Mega Image Non-stop sunt deschise în primele 3 zile din Mai și funcționează în regimul 24 de ore din 24. Magazinele Mega Image din marile cartiere sunt deschise și ele astăzi, 1 Mai, și mâine, 2 mai.

De asemenea, magazinele care funcționează după orarul 07:00 – 22:00 sau 07:00-23:00 sunt deschise în toate cartierele. Nu fac excepție nici minimarket-urile Shop & Go, francize ale magazinului mare. Pentru a afla orarul exact al magazinului din orașul sau cartierul tău, ACCESEAZĂ ACEST LINK unde vei fi la curent cu programul la zi pentru zilele de 1 Mai, 2 Mai și 3 Mai 2019.

Printre cele mai căutate produse în aceste zile se numără berea, carnea tocată pentru făcut mici sau mici semipreparați, mezeluri și brânzeturi. Cei care petrec 1 Mai la iarbă verde nu uită nici de legumele de sezon, preparate la grătar alături de carnea de porc sau micii. Magazinele Mega Image sunt bine aprovizionate cu produsele căutate în acest sezon încă dinaintea de Paște.

Cei care doresc să cumpere pe ultima sută de metri preparate din carne o pot face în funcție de orarul fiecărui supermarket. Promoțiile și ofertele urmărite de clienți sunt active și în perioada de după Paște, magazinul dorind astfel să își fidelizeze clienții mai ales în perioada în care se fac cele mai multe cumpărături, precum Paștele, 1 Mai sau alte sărbători naționale.