Life

Program TV miercuri, 6 octombrie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți viziona

FANATIK.RO vă oferă toate amănuntele privind transmisiunile sportive și filmele din programul TV al zilei de miercuri, 6 octombrie
05.10.2021 | 20:30
Program TV miercuri 6 octombrie Ce transmisiuni sportive si filme puteti viziona
ADVERTISEMENT

În programul TV al zilei de miercuri, 6 octombrie două sunt evenimentele majore în plan sportiv, un al treilea fiind Liga națională de baschet masculin. Cele două evenimente principale sunt prima semifinală a Ligii Națiunilor, Italia – Spania și competiția feminină din turneul WTA de 1000 de puncte de la Indian Wells.

Prima semifinală din Liga Națiunilor în programul TV miercuri, 6 octombrie

Italia joacă acest Final Four de Liga Națiunilor pe teren propriu, meciul urmând a se desfășura pe stadionul din Milano. Italia e noua recordmană mondială în materie de partide fără eșec consecutive, 37 la număr și dorește să crească această cifră la cele două partide din Liga Națiunilor, obiectivul fiind câștigarea trofeului.

ADVERTISEMENT

La Indian Wells își dau întâlnire o parte dintre cele mai bune jucătoare din lume, pentru că vor lipsi liderul mondial Ashleigh Barty, nipona Naomi Osaka și bielorusa Aryna Sabalenka. Revine însă după căsătorie Simona Halep, fără antrenorul Darren Cahill iar Sorana Cîrstea este ultimul cap de serie, nr.32

ora 17:15 Baschet masculin Liga națională: CS SCM Timișoara – Argeș Pitești: Digi Sport 2

ora 19:15 Baschet masculin Liga națională: Steaua – BC CSU Sibiu: Digi Sport 2, Look Plus

ora 21:00 Tenis feminin WTA Indian Wells: Digi Sport 2

ora 21:45 Fotbal Liga Națiunilor semifinală: Italia – Spania: Digi Sport 1

Filme de acțiune în programul TV miercuri, 6 octombrie

Programul TV al zilei de miercuri, 6 octombrie, are câteva filme cu multă adrenalină în grile și o singură comedie, pe canalul PRO TV, Dragoste cu preaviz. PRO Cinema și-a amintit și el de celebritatea seriei BD, difuzând BD intră în acțiune.

ADVERTISEMENT

Dar filmele de acțiune, cu foarte multe scene duse la extrem, sunt cele care domină. Avem la Național TV Killer Elite. Înfruntarea și Orașul corupt sau Vânătorul de oameni la PRO Cinema, un film cu Jean Claude van Damme, ceea ce spune totul.

ora 20:00 Doctorul misterios – serial: Kanal D

ora 20:00 Dragoste cu preaviz: Prima TV

ora 20:00 Killer Elite. Înfruntarea: Național TV

ora 20:30 BD intră în acțiune: PRO Cinema

ora 21:00 Mașa: Cinemax

ora 22:15 Orașul corupt: Național TV

ora 22:45 Vânătorul de oameni: PRO Cinema