Sport

Program TVR HD, duminică, 9 decembrie. Ce meciuri se transmit de la CE de handbal feminin

09.12.2018 | 08:00
Program TVR HD duminica 9 decembrie Ce meciuri se transmit de la CE de handbal feminin

Programul meciurilor transmise de TVR HD de la turneul final al CE de handbal feminin este foarte bogat în ziua de duminică, 9 decembrie. Aceasta ca urmare a faptului că sâmbătănu s-au mai jucat cele două partide din grupa A, Suedia Franţa şi Serbia Rusia, ca urmare a faptului că Franţa este zguduită de mai multe zile de mişcări de protest împotriva scumpirii carburanţilor şi manifestaţiile au degenerat în adevărate lupte de stradă cu forţele de ordine.

În aceste condiţii comitetul organizator a luat decizia amânării cu 24 de ore a partidelor de sâmbătă. Prin urmare, duminică, 9 noiembrie, în loc să se joace doar două partide din grupa principală B (Ungaria – Germania şi România – Olanda) se vor desfăşura patru. Şi TVR HD s-a aliniat la noua conjunctură şi veţi putea vedea până la finalul zilei toate cele patru meciuri, e drept, două dintre ele sub formă de înregistrare.

Program TVR HD, duminică, 9 decembrie. Toţi ochii spre România – Olanda, derbyul grupei B

În  total, în programul TVR HD de duminică, 9 decembrie, figurează şase partide. Dintre acestea doar două sunt transmisiuni directe, cele stabilite în programul iniţial, din cadrul grupei B principale şi patru înregistrări. În cursul dimineţii, vor fi difuzate în reluare cele două partide jucate vineri, Danemarca – Franţa, de la ora 07:00 şi Suedia – Muntenegru, de la ora 12:30.

Apoi, de la ora 16:00 aveţi legătura în direct cu Palatul Sporturilor din Nancy, pentru primul meci al zilei din grupa principală B, Ungaria – Germania. De la ora 15:00 se va juca la Nantes Suedia – Franţa în grupa A, dar jocul va fi înregistrat şi difuzat de la ora 21:00.

Franţa şi Rusia pot face paşii decisivi spre semifinale

Sunt două partide extrem de importante. O victorie a Germaniei ar crea şanse acestei echipe la semifinale, bineînţeles şi cu concursul altor rezultate favorabile în grupă, iar un succes francez, anticipat, ar face destul de clar ca Franţa şi Rusia să fie semifinalistele din grupa principală A.

Program TVR HD 9 decembrie. Olanda e vicecampioană mondială şi europeană şi are un atac foarte puternic
Program TVR HD 9 decembrie. Olanda e vicecampioană mondială şi europeană

Apoi, de la ora 18:00 se va juca Rusia – Serbia în grupa A, meciul urmând a fi înregistrat şi oferit iubitorilor handbalului de TVR HD de la ora 22:30. Şi la ora 19:00 toţi ochii vor fi aţintiţi asupra celui de-al doilea meci transmis în direct de la Nancy nu doar de TVR HD, dar şi de TVR 1. Este vorba de partida România – Olanda, în care se întâlnesc singurele două echipe naţionale din grupa B cu punctaj maxim.