Sporturi

Programul meciurilor de joi, 4 iulie, de la Wimbledon 2019. La ce oră joacă Monica Niculescu, Roger Federer, Rafa Nadal şi meciurile de dublu ale românilor

03.07.2019 | 22:02
Program Wimbledon joi 4 iulie. Monica Niculescu joacă două meciuri în aceeaşi zi pe acelaşi teren!

Joi, 4 iulie, va fi a patra zi a actualei ediţii a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, în care vor avea loc jocuri din cadrul turului doi în probele de simplu masculin şi feminin din cadrul primului tur la dublum de asemeni masculin şi feminin. Totodată, joi, 4 iulie se dă startul şi în proba de dublu mixt, ceea ce înseamnă că programul turneului devine şi mai dens în evenimente.

Program Wimbledon joi, 4 iulie., La ce oră joacă RogerFederer, Rafa Nadal, Monica Niculescu şi românii la dublu

În al doilea tur al competiţiei masculine îi vom vedea la lucru pe doi dintre principalii favoriţi, elveţianul Roger Federer şi spaniolul Rafael Nadal. Dacă Federer îl va întâlni într-un meci în care nu poate avea probleme pe englezul Jay Clarke, meciul urmând a avea loc în jurul orei 16:00, pe terenul 1, în schimb pe Rafa Nadal îl aşteaptă un examen  dificil, australianul Nick Kyrgios, cu care nu se află tocmai în cele mai bune relaţii.Partida e ultima, undeva în jurul orei 18:30, pe terenul Central.

Program Wimbledon joi 4 iulie

În turneul feminin atenţia noastră se va îndrepta spre partida dintre belgianca Elise Mertens, favorită 21 şi Monica Niculescu. Meciul este programat al doilea pe terenul 15, după confruntarea dintre germanul Struff şi americanul Taylor Fritz, cel mai probabil în jurul orei 15:00. Liderul mondial şi favorita numărul 1, Ashleigh Barty, joacă pe terenul 2, de la ora 13:00, cu belgianca Alyson van Uytvanck.

Program Wimbledon joi 4 iulie. Pe Rafa nadal îl aşteaptă un meci greu cu Nick Kyrgios

Monica Niculescu joacă două meciuri în aceeaşi zi pe acelaşi teren!

Avem şi multe partide la dublu, cu participarea românilor. În turneul masculin Marius Copil face pereche cu francezul Humbert, dar vor avea în faţă un  cuplu redutabil, format din francezul Herbert şi scoţianul Andy Murray, care revine după gravele probleme de sănătate, jucând doar la dublu şi dublu mixt. Iar perechea consacrată Horia Tecău – Julien Rojer va întâlni dublul italian Cecchinato-Seppi şi nu e chiar un meci uşor.

Program Wimbledon joi 4 iulie
Program Wimbledon joi 4 iulie

La fete avem cinci jucătoare pe teren. Andrea Mitu şi Pauline Parmentier au adversar dificil, perechea americană Mattek Sands-DR Collins. Monica Niculescu şi Irina Begu au şi ele un dublu rival puternic, Kasatkina-Kontaveit, iar Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru se confruntă cu tandemul Peterson-Zidansek.

Programul românilor de joi, 4 iulie, la Wimbledon şi celelalte meciuri de top ale zilei

  • ora 13:00 Ashleigh Barty – Alison van Uytvanck teren 2
  • ora 13:00 Sloane Stephens – Yafan Wang teren 3
  • ora 15:00 Monica Niculescu – Elise Mertens teren 15
  • ora 16:00 Roger Federer – Jay Clarke teren 1
  • ora 17:00 Mihaela Buzărnescu/Raluca Olaru – Rebeca Peterson/Tamara Zidansek teren 6
  • ora 17:00 Horia Tecåu/Julien Rojer – Marco Cecchinato/Andrea Seppi teren 10
  • ora 18:30 Rafael Nadal -. Nick Kyrgios teren Central
  • ora 19:00 Andreea Mitu/Pauline Parmentier – DR Collins/Bethanie Mattek Sands teren 7
  • ora 19:00 Monica Niculescu/Irina Begu – Daria Kasatkina/Annet Kontaveit teren 15
  • ora 19:30 Marius Copil/Ugo Humbert – Pierre Herbert/Andy Murray teren 17