News

Programul băncilor și al Poștei Române de Sfânta Maria

12.08.2019 | 10:56
Programul bancilor si al Postei Romane de Sfanta Maria
Program bănci de Sfânta Maria. Ce bancă va fi deschisă. Colaj foto realizat de fanatik.ro

Programul de funcționare al băncilor și al Poștei Române de Sfânta Maria va suferi modificări în următoarele zile. Astfel, la fel ca anul trecut, vor fi deschise doar băncile din marile centre comerciale (mall-uri), dar și acelea după un program mai scurt. Poșta Română intră în vacanță din 15 august 2019.

Program Banca Transilvania de Sfânta Maria

Banca Transilvania este închisă pe 15 august 2019 în toate unitățile din țară. Excepție vor face anumite sucursale din mall-uri, unde băncile ar putea fi deschise 6 sau 7 ore joi. BT își reia activitatea vineri, 16 august 2019, după programul normal după care funcționa și înaintea zilei de 15 august. Vezi aici mai multe informații, pe site-ul oficial al băncii.

Alternativele pentru clienții care vor să facă operațiuni prin intermediul BT sunt BT Internet Banking, BT24 Facturi, bancomatele BT care vor fi alimentate corespunzător pe 14 august plus aplicația BT Pay care este activă non-stop.

program banci sfanta maria
Poșta Română este închisă joi și vineri, 15 și 16 august. Sursa foto: Poșta Română

Program BRD și BCR de Sfânta Maria

BRD nu va avea program cu publicul pe 15 august 2019. Cu toate acestea, echipa MyBRD va putea fi contactată de clienți în intervalul orar 09:00 – 17:00. Vor putea fi disponibile operațiuni precum consultarea soldului ori serviciile de urgență dedicate posesorilor de carduri. În mod obișnuit, MyBRD funcționează de la ora 08:00 la 22:00, într-o zi normală de lucru. Ziua de 15 august este o zi nebancară și pentru BCR. Activitatea se va relua după programul afișat la fiecare sucursală începând cu data de 16 august.

Programul băncilor de Sfânta Maria: Alpha, UniCredit, ING și Raiffeisen

Și celelalte bănci vor fi închise de Sfânta Maria, urmând ca activitatea să fie reluată de vineri, 16 august, pentru o zi. Aici includem Raiffeisen Bank, Piraeus Bank, Banca Românească, Alpha Bank, Unicredit, CEC, Citibank, ING, Garanti, Libra Internet Bank, Idea Bank, Banca Română de Credite și Investiții, Banca Comercială Feroviară și Banca Millenium, printre altele.

Programul Poștei Române cu ocazia Adormirii Maicii Domnului

Poșta Română se închide de joi, 15 august și își va relua munca abia de luni, 19 august 2019. Angajații Poștei se vor bucura de minivacanța de Sfânta Maria dată de guvern. „Prin decizia Directorului General, zilele de 16 şi 17.08.2019 sunt declarate zile libere, iar recuperarea lor se va face prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la data de 31 august 2019”, se arată într-un comunicat oficial al Poștei Române.

 

Tags: