News

Promisiunea lui Rareș Bogdan înainte de alegeri: ”Sunt prea mulți români care plâng”

25.05.2019 | 11:03
Promisiunea lui Rares Bogdan inainte de alegeri Sunt prea multi romani care plang
Rareș Bogdan are planuri mari pentru România. Sursa foto: ExpresMagazin

Rareș Bogdan, candidatul PNL la europarlamentare, a făcut o promisiune înainte de alegeri de care a spus că se va ține negreșit. Într-un interviu acordat pentru știripesurse.ro, fostul prezentator de la Realitatea TV a spus că hoții ar trebui să ajungă la pușcărie, nu în fruntea statului.

Rareș Bogdan le face o promisiune românilor din Diaspora

Bogdan a făcut o promisiune înainte de alegerile din 26 mai. Realizatorul de televiziune care a devenit politician între timp spune că se va ocupa personal, cu propunerile sale, ca românii să atragă mai ușor banii europeni și își dorește foarte mult constituirea unui forum al celor care muncesc în Diaspora.

Acesta spune că ar îmbunătăți comunicarea dintre Guvern și autoritățile europene, în special Bruxelles-ul, deoarece consideră că guvernul PSD-ALDE a făcut mai mult rău decât bine în dialogul cu Europa. Rareș Bogdan a ținut să reamintească faptul că nu i-a fost ușor în această campanie electorală din mai multe motive.

Realizatorul TV crede că PNL va lua chiar și 30% la alegeri. Sursa foto: Știri de Bistrița

Bogdan crede că PNL va lua până în 30%

În primul rând, acesta a spus că familia lui a fost amenințată și consideră acest gen de acțiune unul nedemn, lipsit de educație, dar care arată disperarea. Cu privire la viitorul partidului pe care îl reprezintă, acesta a declarat în cadrul aceluiași interviu că PNL va continua să facă parte din familia Popularilor Europeni.

”Dar ca să punem toată țara pe roate, trebuie să-i dăm jos pe hoți, proști, trădători și incompetenți, să aducem gospodari. În democrație, hoții stau la pușcărie, nu în Guvern, nu în Parlament! Trebuie să facem totul astfel încât să ni se întoarcă frații acasă! Sunt prea mulți români care plâng…”, este atacul dur al lui Rareș Bogdan.

Totodată, fostul realizator Realitatea TV crede cu tărie că PNL va lua între 25 și 30%, în funcție de prezența la vot. ”Locul țării noastre este în primul rând al democrațiilor consolidate, dar ne trebuie urgent acești bani; iar aici, un loc semnificativ îl au subvențiile pentru agricultură, unde trebuie să facem dreptate fermierului român. La fel de important: constituirea unui forum al românilor din Diaspora, cu ajutorul căruia să găsim căile cele mai eficiente de a ne dezvolta țara”, a mai spus Rareș Bogdan.