News

Promoții de toamnă la RCS&RDS. Cu ce telefoane poți pleca gratis acasă din magazinele Digi

25.08.2019 | 15:00
Promotii de toamna la RCSRDS Cu ce telefoane poti pleca gratis acasa din magazinele Digi
Promoția de toamnă la RCS & RDS *foto: facebook

Piața de telecomunicații este una extrem de dinamică în România. Dacă Orange și Vodafone încă mai domină piața, alți jucători au început să vină din urmă și să se extindă. Unul dintre aceștia este și RCS&RDS, care oferă abonamente extrem de avantajoase, dar și beneficii importante în ceea ce privește convorbirile. Nu în ultimul rând, RCS le pune la dispoziție viitorilor clienți și mai multe telefoane mobile de ultimă generație pe care le pot cumpăra în rate fixe, fără dobândă, cu avans zero.

Promoțiile de toamnă din magazinele RCS & RDS

Astfel, cei care își fac mutarea de la celelalte companii de le telecomunicații la RCS & RDS pot să meargă acasă cu un telefon nou pe care să nu plătească niciun avans. Mobilele puse la dispoziție de RCS variază de la dispozitive simple, precum Maxcom MM721 care costă 9 lei pe lună timp de doi ani. Totodată, RCS are și modelul Nokia 3310 3G pentru nostalgici, o replică a celebrului model de telefon al producătorului finlandez, care costă 10 lei pe lună, deci 240 de lei în total.

Printre ofertele celor de la RCS & RDS care se pot cumpăra cu un avans de 0 lei se numără însă și modele foarte bine cotate de la Huawei sau Samsung. Astfel, în catalogul de oferte apar și modele bine cotate, precum P30 Lite, P 20 Lite sau P Smart de la producătorul chinez, pe când de la Samsung găsim cu zero lei modele precum A10, Galaxy A40 sau Galaxy A50.

HuaweI P20, unul dintre telefoanele aflate la promoție la RCS & RDS
HuaweI P20, unul dintre telefoanele aflate la promoție la RCS & RDS *foto: facebook

Cât costă un abonament la RCS&RDS la care poți lua un telefon cu zero lei

Pentru cei care vor să se porteze pe RCS & RDS, compania care deține și Digi oferă un pachet foarte avantajos. Astfel, potențialii clienți au la dispoziție abonamentele optim nelimitat, care deține convorbiri nelimitate în toate rețelele naționale, fixe și mobile, convorbiri internaţionale în principalele reţele fixe din UE, SUA, Canada şi China plus 3000 de minute convorbiri internaţionale în principalele reţele mobile din SUA, Canada, China şi UE plus net nelimitat în rețeaua 4G. Un astfel de abonamnet costă doar 5 euro pe lună. Dacă o familie întreagă se portează pe un astfel de abonament, atunci oferta este de 3 euro pe lună. Vezi toată oferta aici.