Stiri sportive

EVACUAŢI din ProRapid! “Se iau la bătaie! E incredibil!”

Timp de cinci săptămîni, Pancu şi compania s-au văzut nevoiţi să se antreneze pe Stadionul Valentin Stănescu şi la Buftea, iar cantonamentele le-au efectuat la Centrul de la Mogoşoaia....
14.09.2014 | 10:43
EVACUATI din ProRapid Se iau la bataie E incredibil

Timp de cinci săptămîni, Pancu şi compania s-au văzut nevoiţi să se antreneze pe Stadionul Valentin Stănescu şi la Buftea, iar cantonamentele le-au efectuat la Centrul de la Mogoşoaia. Motivul? Oficialii clubului au “uitat” să plătească chiria şi utilităţile de la Pro Rapid, astfel că Ion Taban a decis să interzică echipei accesul în baza de la Străuleşti. Valerii Moraru a rezolvat, însă, problema, iar de la începutul lunii august fotbaliştii giuleşteni au revenit la Pro Rapid. De unde riscă să fie din nou evacuaţi!

“Mai au puţin şi se iau la bătaie!”

Ion Taban, vicepreşedintele ANA Holding, a decis să ia atitudine, nemulţumit de ce se petrece la Pro Rapid, dar şi de faptul că nu a fost semnat un nou contract cu echipa de fotbal. “E incredibil ce se întîmplă la Pro Rapid! E ceva de rîsul lumii. Dorm acolo tot felul de oameni, vin cu familiile. Nu mai pot accepta aşa ceva. Nu am cu cine să negociez închirierea bazei pînă nu se stabileşte exact cine e patron. Nu pot să cred ce se întîmplă la acest club! Are nu ştiu cîţi administratori, nu se suportă, mai au puţin şi se iau la bătaie. Mai au o săptămînă, maxim două, să-şi rezolve problemele. Altfel, anunţ public că îi voi evacua! Nu se mai poate continua în acest mod”, a spus, pentru FANATIK.RO, Ion Taban, fost preşedinte la Rapid şi omul de încredere al lui George Copos.

taban-rapid

“Moraru este şantajat!”

Adrian Matei, unul dintre acţionarii-suporteri ai Rapidului, îl acuză pe Ion Taban că întîrzie fără nici un motiv semnarea unui nou contract privind închirierea bazei. “În acest moment, profitînd de faptul că Moraru este ocupat cu madam Andronache, un grup de interese personale este pe cale să revină <la butoane>. Acest grup este format din: Butoi, Horia Manoliu, Drăghici, Dincă. Fiind în cîrdăşie cu omul lui Taban, Rădulescu, într-un fel îl şantajează pe Moraru, că dacă ei dispar, este posibil ca baza Pro Rapid să nu mai găzduiască echipa de fotbal. Semnarea contractulului pentru Pro Rapid este amînată fără motiv de către Taban”, susţine Matei.

valerii-moraru

60.000 de euro a fost datoria pentru care Rapid a fost evacuat la începutul verii din baza de la Străuleşti

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: