Fotbal intern

Provocare acceptată! Ce a fost pus Alexandru Păun să facă după ce a câștigat titlul cu CFR Cluj.?FOTO

13.05.2019 | 08:21
Alexandru Păun se bucură după câștigarea titlului cu CFR Cluj. Provocare acceptată de fotbalistul din Gruia. Sursă foto: sportpictures.eu

CFR Cluj s-a impus în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 1-0, în penultimul meci din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar Alexandru Păun, unul dintre oamenii de bază din lotul pregătit de Dan Petrescu, a fost nevoit să accepte o provocare din partea coechipierilor săi. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Alexandru Păun, provocare acceptată după ce a câștigat titlul cu CFR Cluj

Alexandru Păun a câștigat al doilea săi titlu cu CFR Cluj și a ajuns la patru trofee cu formația din Gruia, după ce în 2015 – 2016 a luat Cupa României, iar în 2018 – 2019 a câștigat și Supercupa României. Astfel, Adrian Păun a fost nevoit să le facă pe plac coechipierilor și să își tundă barba.

La finalul meciului dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova Alexandru Păun s-a lăsat pe mâinile lui Adi Rus, portarul formației din Gruia. Acesta a avut grijă să îl lase pe fotbalistul în vârstă de 24 de ani fără barba de care a avut grijă și pe care a lăsat-o să crească în ultimele luni.

Adi Rus în timp ce îi tundea barba lui Alexandru Păun. Sursă foto: instagram
Adi Rus în timp ce îi tundea barba lui Alexandru Păun. Sursă foto: instagram

Alexandru Păun are 32 de meciuri pentru CFR în 2018 – 2019

Cotat de site-urile de specialitate la 750.000 de euro, Alexandru Păun este la CFR Cluj de pe 1 iulie 2013 și mai are contract până pe 30 iunie 2020. În vârstă de 24 de ani, atacantul a bifat 32 de apariții în tricoul campioanei României în sezonul 2018 – 2019 dintre care 4 în Europa League și 2 în Champions League, a înscirs 3 goluri și a oferit 4 pase decisive.

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu FCSB din etapa a 10-a a play-off-ului, dar duelul o să fie fără miză pentru ardeleni. Mai mult, Dan Petrescu le-ar fi transmis jucătorilor săi că o să lase o parte să plece în vacanță mai devreme. În aceste condiții, antrenorul campioanei României ar urma să folosească în partida de pe Arena Națională mai mulți tineri jucători de la echipa secundă și rezervele pe care le are în lot.