News

PSD, planuri mari pentru Bruxelles: “Asta garantăm!”

30.04.2019 | 13:27
PSD planuri mari pentru Bruxelles Asta garantam

A început oficial campania electorală, iar Partidul Social Democrat a transmis un mesaj prin care anunță pentru ce se vor bate aleșii social-democraţi la Bruxelles, dacă vor fi votați de cetățeni la scrutinul din data de 26 mai, când românii vor vota la alegerile europarlamentare.

Mesaj puternic al PSD pentru europarlamentare: ”Trebuie să știm cum să ne ajutăm singuri!”

Social-democrații garantează că România nu va fi ponegrită de europarlamentarii români, care se vor lupta pentru obținerea de fonduri pentru finanțarea marilor proiecte din România, cum ar fi autostrăzi, școli și spitale.

“Europa vrea să ne ajute, dar întâi de toate trebuie să știm cum să ne ajutăm singuri! Trimitem la Bruxelles patrioți care nu se rușinează cu țara lor și care vor munci pentru a obține finanțarea necesară  marilor noastre proiecte – autostrăzi, spitale, școli, asfalt, apă și canal – lucruri esențiale pentru dezvoltarea țării și o viața mai bună pentru români.

PSD spune ca trimisii PSD la Parlamentul European se vor bate pentru finantarea marilor proiecte din Romania

”Am dovedit că știm să atragem bani europeni”

Noi am dovedit că știm să atragem bani europeni! Am reușit performanța de a aduce-n România de 4 ori mai multe fonduri de la UE decât în guvernarea Cioloș și de ajunge la media europeană! Noi dăm garanția că reprezentanții noștri din Parlamentul European nu-și vor ponegri țara și nu vor vota împotriva ei, că România va fi promovată și respectată.

Pentru că românii și România merită mai mult!”, se arată într-un comunicat al social-democraților.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a prezentat recent lista partidului pentru alegerile europarlamentare. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și jurnalista Carmen Avram deschid lista.

Lista a fost aprobată în cadrul CExN, fiecare candidat fiind votat uninominal, potrivit lui Liviu Dragnea. „N-am avut niciodată un scor țintă. O să luăm exact atâtea mandate câte o să hotărască românii să ne dea”, declara Liviu Dragnea.

Iată primii 15 candidați PSD pentru alegerile europarlamentare:

1. Rovana Plumb

2. Carmen Avram

3. Claudiu Manda

4. Chris Terhes

5. Dan Nica

6. Maria Grapini

7. Tudor Ciuhodaru

8. Dragos Benea

9. Victor Negrescu

10. Andi Cristea

11. Natalia Intotero

12. Gabriela Zoana

13. Bianca Gavriliță

14. Emilian Pavel

15. Doina Pană