Fotbal international

VIDEO. Umilinţă de Valentine’s Day! PSG – Barcelona 4-0! Rezultat surpriză şi la Lisabona! Vezi toate golurile unei seri NEBUNE

UPDATE, ora 23:40 / Liga Campionilor revine cu un rezultat nebun. De Valentine's Day, Di Maria, Draxler şi Cavani le-au frînt inima fanilor catalani. PSG-Barcelona a fost 4-0, iar returul, peste...
15.02.2017 | 00:10
VIDEO Umilinta de Valentines Day PSG  Barcelona 40 Rezultat surpriza si la Lisabona Vezi toate golurile unei seri NEBUNE

UPDATE, ora 23:40 / Liga Campionilor revine cu un rezultat nebun. De Valentine’s Day, Di Maria, Draxler şi Cavani le-au frînt inima fanilor catalani. PSG-Barcelona a fost 4-0, iar returul, peste două săptămâni, se anunţă misiune imposibilă pentru tripleta MSN. La Lisabona, Dortmund a fost învins de golul lui Mitroglou. Aubameyang a ratat o lovitură de pedeapsă.

Min. 90+4: Final de meci. PSG-Barcelona 4-0. S-a terminat şi Benfica-Borussia Dortmund, scor 1-0.

Min. 84: Cea mai mare ocazie pentru Barcelona. Din doar doi metri, Umtiti trimite în bară cu o lovitură de cap.

Min. 72: GOOOL PSG! 4-0!!!! Înscrie şi Cavani, cu un şut puternic la colţul scurt.

Min. 58: Aubameyang ratează o lovitură de pedeapsă, iar Borussia Dortmund este condusă în continuare la Lisabona.

Min. 55: GOOOL PSG! 3-0!!! Di Maria se distrează cu apărarea Barcelonei şi face 3-0.

Min. 49: GOOOL Benfica. 1-0. Mitroglou deschide scorul la Lisabona, contra Borussiei Dortmund.

Min: 46: Start în repriza secundă.

Min. 45: Pauză pe cele două arene. PSG are 2-0 cu Barcelona, 0-0 la Lisabona, între Benfica şi Borussia Dortmund.

Min. 40: GOOOL PSG! 2-0. Draxler fructifică un contraatac pornit după o minge pierdută de Messi la mijlocul terenului.

Min. 27: Andre Gomes ratează prima mare ocazie a Barcelonei, după o fază lucrată perfect de Neymar.

Min. 18: GOOOL PSG! 1-0. Di Maria transformă o lovitură liberă de la marginea careului cu un şut în vinclu!

Min. 11: O fază prelungită de atac a lui PSG se încheie cu şutul lui Rabiot, prins de ter Stegen. Min 6. Edinson Cavani ratează prima mare ocazie. Plecat din ofsaid, uruguayanul rămâne singur cu ter Stegen, dar se complică şi este blocat.

PSG – FC BARCELONA 4-0 (Di Maria 18, 55, Draxler 40, Cavani 72)

VEZI VIDEO

Capture

BENFICA – BORUSSIA DORTMUND 1-0 (Mitroglou 49)

VEZI VIDEO

Capture

PSG-BARCELONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALA. 14.02.2017.

UPDATE, ora 19:42 / Gică Popescu, fost căpitan al Barcelonei, l-a încurajat pe Luis Enrique înaintea confruntării cu PSG, din optimile Ligii Campionilor.

“Căpitan acum 20 de ani, suporter astăzi: Hai, Barca! Luis Enrique ştie cum să câştige meciul de pe Parc des Princes. Împreună, am învins PSG şi am câştigat Cupa Cupelor! Messi, Luis Suarez, Neymar… în seara asta e rândul vostru!”, a scris Popescu pe pagina sa de Facebook.

Partida la care face referire Popescu este finala Cupei Cupelor din 1997, disputată la Rotterdam. Catalanii s-au impus cu 1-0.


UPDATE, ora 17:30 / Luis Enrique a ţinut să le facă o surpriză jucătorilor săi şi le-a dat permisiunea să vină la Paris, oraşul îndrăgostiţilor, alături de iubitele lor. Meciul se joacă de Valentine’s Day, iar frumoasele domnişoare s-au distrat pe cinste astăzi la Paris.

Capture4 Capture3 Capture2 Capture

UPDATE, ora 16:10. Conducătorii celor două cluburi s-au întâlnit pentru a lua împreună prânzul la luxosul restaurant Pavillon Ledoyen din Paris. Patronul celor de la PSG, Nasser Al Khelaifi, şi preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, au fost însoţiţi de olandezul Patrick Kluivert, fost jucător al catalanilor şi actualmente director al formaţiei franceze.

Presa din Spania speculează că la această întâlnire formală s-ar putea negocia şi transferul italianului Marco Veratti de la PSG la gruparea spaniolă.

img_fpolo_20170214-145148_imagenes_md_getty_bartomeu_en_restaurante-095-U4223504573NtE--980x554@MundoDeportivo-Web 

VEZI MAI MULTE POZE ÎN GALERIA FOTO! SURSA FOTO (EL MUNDO DEPORTIVO)

PSG-BARCELONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALA. UPDATE, ora 22:55 / Marea problemă a lui Luis Enrique se anunţă a fi postul de fundaş dreapta. Aleix Vidal s-a accidentat şi va lipsi până la finalul sezonului. Chiar dacă nu este în cea mai bună formă, Sergi Roberto rămâne singura soluţie. Turan, Mascherano şi Rafinha sunt şi ei indisponibili. La PSG, Motta este suspendat.

PSG (4-3-3): Areola – Aurier,  T. Silva, Marquinhos, Maxwell – Rabiot, Matuidi – Di Maria, Ben Arfa, Draxler – Cavani. Antrenor: Unai Emery.

FC Barcelona (4-3-3): ter Stegen – S. Roberto, Pique, Umtiti, Alba – Rakitic, A. Gomes, Iniesta – Messi, L. Suarez, Neymar. Antrenor: Luis Enrique.


PSG-BARCELONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALA. Benfica – Borussia Dortmund este celălalt meci de marţi din Liga Campionilor. Iată câteva date interesante.

* Benfica s-a calificat în optimile de finală după ce a termina pe locul 2 în grupa B, cu 8 puncte, 3 mai puţine decât Napoli. Beşiktaş şi Dinamo Kiev au mai făcut parte din această grupă.

* Borussia Dortmund s-a calificat în optimile de finală după ce a câştigat grupa F, cu 14 puncte, două mai multe decât Real Madrid. Legia Varşovia şi Sporting Lisabona au mai făcut parte din grupa F.

* Pierre Aubameyang este cel mai bun marcator al Borussiei Dortmund în faza grupelor, cu 4 reuşite.

* Cu 21 de goluri marcate în 6 meciuri, Borussia Dortmund a avut cel mai bun atac din faza grupelor. Pe locul 2 a fost Barcelona, cu 20 de reuşite.

* 10 goluri a încasat Benfica în faza grupelor, cea mai slabă apărare dintre echipele calificate, la egalitate cu Manchester City şi Real Madrid.

* Cel mai bun marcator al lui Benfica în faza grupelor a fost argentinianul Eduardo Salvio, cu 3 reuşite.

* Benfica a pierdut 3 jucători importnaţi în această iarnă. Goncalo Guedes a fost cedat la PSG, pentru 30 de milioane de euro, Helder Costa a mers la Wolves, pentru 15 milioane de euro, iar Filip Djuricic a fost cumpărat de Sampdoria, cu 3,5 milioane de euro.

* Pedro Pereira, 19 ani, de la Sampdoria, este cea mai importantă achiziţie reuşită de Benfica. A costat 6 milioane de euro.

* Alexander Isak, 17 ani, de la AIK Solna, este singurul transfer realizat de Borussia Dortmund în această iarnă. A costat 8,6 milioane de euro. S-a renunţat la Subotic şi la Ramos.


PSG-BARCELONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALA. Thiago Silva a vorbit despre confruntarea cu Messi, Suarez şi Neymar din optimile Champions League. Brazilianul lui PSG recunoaşte că tripleta MSN a extratereştrilor poate fi oprită doar “cu ajutorul lui Dumnezeu”.

PSG-BARCELONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALAPSG – Barcelona, marţi, de la ora 21:45, este primul meci de top din optimile Champions League. Se joacă marţi, de la ora 21:45. Benfica – Dortmund este cealaltă partidă care se dispută de la aceeaşi oră.

PSG-BARCELONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALA. Thiago Silva, căpitanul lui PSG, locul doi din Ligue 1, a oferit un interviu pentru Mundo Deportivo în care a vorbit despre disputa pe care deţinătoarea titlului din campionatul Franţei o va avea contra campioanei din La Liga. Brazilianul recunoaşte că în partida de Liga Campionilor de marţi va avea de înfruntat cel mai tare atac din lume: Leo Messi, Luis Suarez şi Neymar jr. Tripleta MSN îi dă coşmaruri lui Silva.

PSG-BARCELONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALA“E clar că voi avea foarte mult de muncă marţi. Dacă Messi, Suarez şi Neymar sînt în formă, este imposibil pentru orice fundaş din lume să îi oprească. Aşa că trebuie să ceri ajutorul lui Dumnezeu şi să speri că nu vor prinde cea mai bună xseară a lor”, a recunoscut Thiago Silva.

PSG-BARCELONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALA

FC Barcelona – PSG se joacă marţi, de la ora 21:45, în optimile de finală din Champions League

PSG-BARCELONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALA. Fundaşul lui PSG a folosit un cuvînt pentru a-i caracteriza pe cei trei extratereştri din atacul Barcelonei: “Messi este maestrul, Suarez este matadorul, iar Neymar fantastic”.

PSG-BARCELONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALAChiar dacă îi admiră pe toţi trei, Thiago Silva a explicat că Leo Messi este incomparabil, cel mai bun jucător din lume: “În ultima perioadă joacă mai departe de careu, dar a rămas la fel de periculos. Trebuie să recunosc că mi-a creat foarte multe dureri de cap, de fiecare dată cînd ne-am înfruntat. Are un control al balonului perfect, pe fondul unei viteze inimaginabile. Poate crea pericol indiferent de cât de puţin spaţiu are la dispoziţie. El este maestrul echipei, face jocul aşa cum îşi doreşte”.

PSG-BARCELONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALA. Thiago Silva şi-a amintit că, în trecut, a fost dorit şi de FC Barcelona, dar în cele din urmă nu a mai ajuns în La Liga şi a preferat să rămână în campionatul Franţei. Chiar dacă, mai spune Silva, a fost fan al extratereştrilor încă din perioada în care echipa era condusă de Pep Guardiola. “Mie îmi place fotbalul de calitate, deci nu am cum să fiu un admirator al Barcelonei. Nu am cum să nu mă gândesc cum ar fi fost dacă aş fi jucat pentru FC Barcelona. Nu a fost să fie până la urmă, nu mai contează ce s-a întâmplat. Am admitat jocul catalanilor încă din perioada Guardiola. Pentru mine, este cel mai bun antrenor din lume. Am avut foarte multe de învăţat de la el”.

PSG-BARCELONA LIVE VIDEO LIGA CAMPIONILOR OPTIMI DE FINALA. În fine, Thiago Silva a vorbit şi despre prietenia cu Neymar jr., conaţionalul său din lotul extratereştrilor. “Vorbim săptămânal, ne înţelegem foarte bine. Chiar am încercat să îl susţin încă din momentul în care a apărut la naţionala Braziliei. Recunosc că eu am vrut să evităm Barcelona la tragerea la sorţi din Champions League. Imediat după ce urnele au stabilit această partidă, Neymar m-a sunat şi mi-a spus că abia aşteaptă să ne întâlnim din nou pe teren.