Fotbal international

PSG-Real, fără Neymar! Starul brazilian se operează. Cât va lipsi

PSG a primit o teribilă lovitură aproape de finalul partidei câştigată pe teren propriu în etapa a 27-a din Ligue1, în faţa lui Olympique Marseille.
27.02.2018 | 15:54
PSGReal fara Neymar Starul brazilian se opereaza Cat va lipsi

UPDATE, ora 13:20 / Cotidianul Marca a scris că Neymar a luat decizia să se opereze şi va lipsi două luni de pe teren. Brazilianul, care va reveni la antrenamente la finalul lunii aprilie, a luat această hotărâre pentru a fi apt la CUpa Mondială din Rusia.


UPDATE, ora 11:40 / Fostul medic al clubului PSG şi al naţionalei Franţei, Alain Simon, este sigur că Neymar nu va putea să joace în meciul retur cu Real Madrid: ”Există două discuţii. Trebuie să ştim gravitatea entorsei. Dacă este uşoară ar fi putut juca, dar dacă este gravă nu poate juca pentru că trebuie să stea trei săptămâni, Dar entorsa este pe planul doi, deoarece mai gravă este acidentarea de la metatarsian. Din cauza ei nu va putea juca, este nevoit să ia o pauză de o lună. 100% nu va evolua cu Real Madrid, nu se poate reface într-un timp atât de scurt”.


UPDATE, ora 06:40 / Neymar are şanse infime să joace în returul de peste o săptămână dintre PSG şi Real Madrid, din optimile Ligii Campionilor! Raportul medical oficial de după accidentare, dat publicităţii chiar de către PSG, este extrem de dur pentru brazilian, acesta având entorsă la glezna dreaptă şi fisură la degetul mic, şansele de recuperare în cele 7 zile care ne despart de ora de start a returului de pe Parc des Princes fiind infime.


 UPDATE, ora 10:15 / Unai Emery a anunţat că Neymar a suferit o entorsă, dar nu ştie cât este de gravă accidentarea. ”Cu siguranţă nu va fi în Cupă cu Marseille. Este entorsă. Acum sperăm să nu fie ceva foarte grav. E important pentru noi să fie pe teren la meciul cu Real Madrid”, a declarat tehnicianul spaniol.


PSG a câştigat clar derbyul cu Olympique Marseille din etapa a 27-a din Ligue 1, însă nimeni nu zâmbeşte după acest succes. Dimpotrivă, vestiarul lui PSG a devenit un monument de linişte şi de panică, după cele întâmplate spre finalul partidei cu cel mai scump jucător din lume, brazilianul Neymar.

Sud-americanul a alergat după o minge şi, fără a fi fost lovit de un adversar, s-a prăbuşit din senin, în urlete de durere, pe gazon. Coechipierii şi-au pus pe loc mâinile la faţă sau în cap, semn că problema nu e deloc minoră. În alergare glezna lui Neymar a fugit şi luni se va cunoaşte exact gravitatea accidentării, însă medicii care l-au examinat imediat ce au pătruns pe teren erau pur şi simplu desfiguraţi după cele văzute.

PSG – Marseille 3-0. Şi Dani Alves era să o păţească rău

Neymar fusese incert până în ultimele ore dinaintea partidei, cu o gastroenterită care l-a ţinut la pat, dar a primit OK-ul staffului medical pentru a juca. A făcut-o bine şi totul mergea perfect, până la această  accidentare absolut stupidă, dar foarte serioasă. Astfel, prezenţa la returul din optimile Champions League cu Real Madrid este serios pusă sub semnul întrebării.

N-a fost singurul moment horror al serii. Prietenul lui Neymar, Dani Alves, a scăpat ca prin miracol după intrarea criminală la gleznă a lui Ocampis. Se părea că pentru el partida s-a terminat în acel moment, dar spre surprinderea tuturor a revenit pe teren şi a continuat jocul. VEZI VIDEOClick pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Tags: