Fotbal international

Video. PSG, spectacol cu Monaco! Di Maria înscrie un hattrick şi trupa lui Emery este matematic campioană

PSG s-a distrat în derby-ul rundei cu numărul 33 din Ligue 1 şi a învins-o categoric pe AS Monaco.
16.04.2018 | 00:02
Video PSG spectacol cu Monaco Di Maria inscrie un hattrick si trupa lui Emery este matematic campioana

UPDATE, 23:58: PSG a câştigat cu 7-1 duelul cu AS Monaco şi este matematic campioana Franţei. Angel Di Maria a marcat de trei ori pentru trupa pariziană, în timp ce Lo Celso, de două ori, Draxler şi autogolul lui Falcao au contribuit la un adevărat dezastru pentru Monaco, cea care a înscris prin Rony Lopes.


UPDATE, ora 21:20: Unai Emerey a trimis pe teren o formulă suprinzătoare în care nu se regăseşte Kylian Mbappe, dar în care Javier Pastore este titular. Leonardo Jardim a ales să trimită cea mai bună formulă posibilă în duelul de pe Parc des Princes.

 


PSG – Monaco LIVE STREAM Ligue 1. Parizienii au şansa să câştige pentru a şaptea oară în istorie titlul în Franţa dacă se vor impune în faţa marii rivale care anul trecut le-au ”suflat” bucuria succesului final. VEZI AICI MECIUL ONLINE

PSG – Monaco LIVE STREAM Ligue 1. Unai Emery nu îi va avea la dispoziţie pe Verratti (accidentat) şi pe Kimpembe (suspendat). O altă problemă o reprezintă Mbapee, care nu este refăcut după o accidentare, dar a fost convocat pentru întâlnirea de pe Parc des Princes.

PSG – Monaco LIVE STREAM Ligue 1. Emery: ”Vrem să-i răsplătim pe suporteri”

PSG – Monaco LIVE STREAM Ligue 1. ”Suntem aici pentru a câştiga toate trofeele puse în joc. Titlul în Ligue 1 este foarte important pentru mine, deoarece această competiţie arată regularitate. Duminică vom juca pentru soporterii noştri, vrem să-i răsplătim pentru că sunt alături de noi”, a spus Emery.

Tags: