Fotbal international

20 de ani de la PSG-Steaua 5-0. Ce au postat francezii pe Facebook cu această ocazie

PSG a reuşit în această vară să bată recordul pentru cea mai mare sumă plătită pentru transferul unui fotbalist. Vicecampioana Franţei a plătit 222 de milioane de euro pentru a-l aduce pe...
27.08.2017 | 18:44
20 de ani de la PSGSteaua 50 Ce au postat francezii pe Facebook cu aceasta ocazie

PSG a reuşit în această vară să bată recordul pentru cea mai mare sumă plătită pentru transferul unui fotbalist. Vicecampioana Franţei a plătit 222 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Neymar de la FC Barcelona. Parizienii şi-au adus aminte duminică de una dintre marile victorii obţinute în Liga Campionilor.

PSG – Steaua. În fiecare săptămână, pagina oficială de Facebook a clubului din capitala Franţei le oferă fanilor un clip cu unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria lui PSG. Duminică a venit rândul unei reuşite dintr-un meci jucat împotriva unei echipe din România. Pe 27 august 1997, PSG şi Steaua se întâlneau în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

PSG – Steaua. În tur, campioana României a câştigat pe teren cu 3-2, însă francezii au fost penalizaţi pentru folosirea lui Laurent Fournier, fotbalist suspendat pentru meciul de la Bucureşti. PSG a pierdut meciul la “masa verde” cu 0-3 şi erau obligaţi să tragă tare în retur pentru a obţine calificarea. Francezii au câştigat pe Parc des Princes cu 5-0, Rai de Oliveira reuşind să marcheze trei goluri.

Ultima reuşită a brazilianului a fost reamintită duminică pe pagina oficială de Facebook a celor de la PSG la 20 de ani de la meciul retur. Victoria obţinută pe 27 august 1997 a fost inclusă în urmă cu şase ani într-un top al celor mai importante meciuri jucate de PSG în istoria clubului. După eliminarea din Liga Campionilor, Steaua a continuat în Cupa UEFA unde le-a eliminat pe Fenerbahce şi pe Bastia, înainte să fie scoasă din competiţie de Aston Villa, în turul 3 al competiţiei.