Fotbal intern

Puștiul Petrila, pariul CFR-ului, are planuri mari: „Sper să joc cât mai mult de-acum”

08.12.2018 | 22:37
Pustiul Petrila pariul CFRului are planuri mari Sper sa joc cat mai mult deacum
ADVERTISEMENT

Puștiul Claudiu Petrila a debutat în Liga 1 Betano la doar 18 ani, în partida CFR Cluj – Gaz Metan 2-2. Acesta a intrat la pauză în locul lui George Țucudean, golgheterul ardelenilor care s-a accidentat în prima repriză.

Petrila  impresionat la debut, reușind câteva faze importante pentru echipa sa. Jucătorul a prins curaj după un debut reușit și speră ca Antonio Conceicao să-l folosească tot mai des de acum încolo. Petrila speră ca echipa lui să îndrepte pasul greșit făcut cu Gaz Metan în partida din următoarea rundă cu Viitorul. Totuși, constănțenii sunt sigura echipă care au câștigat în Gruia în actuala stagiune. A fost 2-1 pentru Viitorul, cu un gol marcat de Ianis Hagi din penalty la ultima fază.

ADVERTISEMENT

Puștiul Petrila, pariul CFR-ului, are planuri mari

„Puteam să câștigăm, dar ne-a lipsit norocul. Asta e, câștigăm cu Viitorul în următoarea etapă. Sunt fericit că am debutat, sper să joc cât mai mult de acum încolo. M-am antrenat bine și probabil că de aceea antrenorul a avut încredere în mine. Ne mulțumim și cu acest egal, ținând cont că rămânem pe primul loc. Colegii mei sunt niște oameni extraordinari. Îmi dau sfaturi, mă ajută foarte mult. Depinde doar de mine dacă voi ajunge un jucător mare”  – a spus Claudiu Petrila la TV Digi Sport.

„Sunt un jucător care are nevoie de mai multe minute, dar nu vreau să mă plâng. Vreau să profit de fiecare minute. Nu e adevărat că vreau să plec. Sunt la o echipă mare, liderul campionatului, chiar nu vreau să plec” – a spus Alexandru Ioniță la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT