Fotbal intern

Rachid Ait-Atmane a semnat cu Dinamo! Algerianul a fost prezentat oficial

07.11.2018 | 19:48
Rachid AitAtmane a semnat cu Dinamo Algerianul a fost prezentat oficial

FC Dinamo Bucureşti a mai făcut un transfer! Algerianul Rachid Ait-Atmane a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare şi a fost prezentat oficial. Mircea Rednic a pus capăt plecărilor de la club şi a întărit, în schimb, echipa. Cel mai nou jucător din “haită” este Ait-Atmane, care a trecut vizita medicală şi deja se antrenează alături de Dinamo. Acesta îşi aştepta cartea verde pentru a putea semna contractul, după cum a anunţat FANATIK.RO.

Venirea lui Rachid Ait-Atmane la FC Dinamo Bucureşti, jucător cu dublă cetăţenie, algeriană şi franceză, a fost anunţată pe site-ul oficial al clubului.

Rachid Ait-Atmane a semnat cu Dinamo

“OFICIAL. Rachid AIT-ATMANE la Dinamo! București, 7 noiembrie 2018. FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul mijlocașului algerian Rachid Ait-Atmane la clubul din Ștefan cel Mare.  Născut pe 4 ianuarie 1993 în Franța, la Bobigny, Rachid Ait-Atmane și-a început cariera la juniorii clubului Lens și a mai evoluat pentru Sporting Gijon și Tenerife în Spania și pentru Waasland-Beveren în Belgia.”

 

Postarea celor de la FC Dinamo Bucureşti prin care Rachid Ait-Atmane a fost prezentat oficial la formaţia din Ştefan cel Mare alături de tricoul echipei
Postarea celor de la FC Dinamo Bucureşti prin care Rachid Ait-Atmane a fost prezentat oficial la formaţia din Ştefan cel Mare

“Rachid Ait-Atmane a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și se va alătura lotului pregătit de antrenorul Mircea Rednic în cantonamentul de la Săftica.

10 jocuri are Rachid Ait-Atmane în acest an pentru belgienii de la Waasland-Beveren. 28 de meciuri a jucat Rachid Ait-Atmane la Sporting Gijon în prima ligă a campionatului spaniol. 25 de partide a adunat Rachid Ait-Atmane în liga secundă din Spania pentru Sporting Gijon și Tenerife. 2 selecții are Rachid Ait-Atmane pentru echipa națională sub 23 de ani a Algeriei. 25 de ani a împlinit Rachid Ait-Atmane, având și cetățenie franceză”, se arată în comunicatul formaţiei din Ştefan cel Mare.

După Rachid Ait-Atmane, urmează să semneze cu FC Dinamo Bucureşti şi Simon Zenke.