Fanatik Show

Cristescu: “Pancu a condus revolta!” / Pancu: “Cine eşti?”

UPDATE/ Pancu îi răspunde lui Cristescu: "Cine e el? Nu are nicio funcţie! O să plecăm toţi!"...
21.08.2013 | 19:04
Cristescu Pancu a condus revolta  Pancu Cine esti
ADVERTISEMENT

UPDATE/ Pancu îi răspunde lui Cristescu: “Cine e el? Nu are nicio funcţie! O să plecăm toţi!”

Ruptura din Giuleşti, anunţată, în  exclusivitate de FANATIK, în urmă cu o săptămînă, dintre şefi şi jucători,  pare iremediabilă!Daniel Pancu, veteranul Rapidului, a răspuns tăios la acuzele finanţatorului Nicolae Cristescu, acuzându-l pe acesta că s-a folosit în interes personal de cei 200 de mii de euro pe care clubul giuleştean i-a încasat din drepturile TV alocate de LPF. “Ne-au plătit un salariu jumătate, nu pe trei luni cum au spus acţionarii. Ăştia au fost cei două sute de mii de euro?”, a răbufnit “Pancone”.

ADVERTISEMENT

Acesta a continuat la FANATIK SHOW cu dezvăluirile şi a anunţat în exclusivitate că în Grant urmează un exod masiv de jucători.  “Nu mă interesează ce mi-a propus cineva care nu are nicio funcţie la Rapid. Cine e el? Eu nu am început nicio revoltă, să mă lase cu vrăjelile! Problema la Rapid e cum se salvează clubul, nu ce fac Rada sau Pancu! O să plec! La fel şi Rada şi toţi! Ne minţim continuu? Mai bine stau, studiez şi îmi petrec timpul cu familia mea”, a încheiat, furios, atacantul de 36 de ani.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

Nicolae Cristescu a dezvăluit la FANATIK SHOW numele noului antrenor pe care finanţatorul giuleşteanîl doreşte la echipă. “Rada e plin de figuri şi fiţe, îmi e ruşine să spun. Nici nu mă gândeam să ajungem aici, avem nevoie de un antrenor care să fie rapidist. Acum o oră am vorbit cu Nicolae Manea să vină, dar sunt mai multe variante. Sunt convins că el ar face treabă”, a dezvăluit afaceristul rapidist.

În privinţa rolului pe care Daniel Pancu, simbolul giuleştenilor, l-a avut în desfăşurarea evenimentelor, Nicolae Cristescu a dezvăluit că atacantul a fost liderul. “Le-am făcut toate mofturile jucătorilor! Pancu a condus revolta! Am avut o discuţie cu el şi i-am spus că este precum copilul meu, că îl apreciez, să ţină el familia aproape. Eu am cerut doar seriozitate, le-am făcut toate poftele”, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK SHOW finanţatorul rapidist.

ADVERTISEMENT

 

VEZI VIDEO: