Fotbal intern

Rădoi nu ar fi suportat situaţia lui Dică: “În locul lui, plecam direct de la stadion”

30.10.2018 | 14:47
Radoi nu ar fi suportat situatia lui Dica In locul lui plecam direct de la stadion

Mirel Rădoi a vorbit despre situaţia în care se află Nicolae Dică la FCSB şi spune că el nu ar fi suportat un asemenea tratament. În opinia selecţionerului de la tineret, acesta preferă să rămână în continuare la club pentru că îşi doreşte ca munca lui de până acum să fie încunată cu un trofeu.

“Dică gestionează greu parteneriatul cu patronul. Greu. A avut atâția antrenori încât nu mai poate fi păcălit nici Gigi Becali. Dacă aș fi fost în locul lui Dică, aș fi plecat. Probabil că plecam direct de la stadion după meci, nu mai stăteam. Principalul motiv pentru care cred că râmâne este că e munca lui la mijloc“, a declarat Mirel Rădoi la ProX.

Mirel Rădoi nu ar fi suportat situaţia lui Dică

Nu doar Rădoi spune că situaţia lui Nicolae Dică e greu de gestionat, ci şi Valeriu Răchită: “FCSB face în continuare aceleaşi greşeli pe care le-a făcut şi în ultimii ani. Nu există un responsabil pe banca tehnică, iar scouting-ul este făcut de un singur om. Iar aşa cum ştim, nu prea se pricepe. Păcat de brand-ul ăla”, a spus Valeriu Răchită la  Telekom Sport.

Mirel Rădoi şi Nicolae Dică în timpul unui meci dintre FC Argeş - Steaua, terminat la egalitate, scor 0-0, din Divizia A, pe data de 5 octombrie 2003.
Mirel Rădoi şi Nicolae Dică în timpul unui meci dintre FC Argeş – Steaua

Ce zice Rădoi de o revenire la FCSB

Mirel Rădoi nu ar mai fi antrenat-o pe FCSB dacă era în situaţia lui Dică şi atunci când a fost întrebat direct de acest aspect a evitat să dea un răspuns direct privind o eventuală colaborare pe viitor: ”Nu e bine să spun că nu voi reveni niciodată, dar la cum văd că se întâmplă lucrurile acolo, nu cred că voi reveni prea curând”, a spus Mirel Rădoi, la ProX.

Mirel Rădoi şi Nicolae Dică au fost colegi pe banca tehnică a FCSB-ului în perioada iunie 2015 – noiembrie 2015, atunci când Dică era antrenor principal şi Dică secund.