Fotbal intern

ULTIMATUM de la Poarta Albă: “Semnaţi sau plecaţi!”

Gigi Becali s-a gîndit să schimbe strategia cu privire la situaţia jucătorilor care din această vară intră în ultimul an de contract cu Steaua. Aşa că, pentru a nu mai piarde fotbaliştii...
28.06.2014 | 00:11
ULTIMATUM de la Poarta Alba Semnati sau plecati
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a gîndit să schimbe strategia cu privire la situaţia jucătorilor care din această vară intră în ultimul an de contract cu Steaua. Aşa că, pentru a nu mai piarde fotbaliştii ajunşi la expirarea înţelegerii liberi de contract, adică fără să ia vreun ban pe ei, cum s-a întmplat cu Tătăruşanu de exemplu, patronul clubului din Ghencea l-a mandatat pe Valeriu Argăseală să ia legătura de urgenţă cu Latovlevici, Prepeliţă şi Răduţ şi să le propună noua lui convenţie.

“Lui Gigi nu i-a căzut de loc bine că l-a pierdut gratis pe Tătăruşanu, după ce în 2008 îi plătise lui Jean Pădureanu 1.500.000 de euro pe el. Aşa că i-a transmis zilele trecute lui Argăseală să dicute cu Latovlevici, Prepeliţă şi Răduţ, care au intrat din iunie în ultimul an de contract cu Steaua, iar din iarnă, atunci cînd se vor afla în ultimele şase luni, vor putea să discute cu cine vor ei fără ca Steaua să mai poată lua vreun ban. Gigi le-a transmis acestor jucători prin intermediul lui Argăseală că pot pleca încă din această vară pe o sumă de bani stabilită de club sau, dacă nu reuşesc să se transfere, atunci să semneze neapărat o prelungire de contract. Gigi nu mai are de gînd să mai piardă jucători liberi de contract”, a mărturisit pentru FANATIK.RO un apropiat al “roş-albaştrilor”.

ADVERTISEMENT

Prepeliţă şi Răduţ vor cîştiga 13.000 de euro pe lună. Mult, domne, mult!

Sursa respectivă ne-a mai dezvăluit şi un al lucru care îl nemulţumeşte pe Gigi Becali dacă aceşti jucătri vor pleca din Ghencea liberi de contract: “Gigi ştie sigur de la Argăseală că din această vară lui Prepeliţă şi Răduţ le vor creşte salariile de la 12.000 de euro la 13.000 de euro lunar, iar în condiţiile în care aceştia intră în ultimul an de contract cu Steaua, atunci lui Becali nu îi mai convine să îi plătească, după ce nici nu şe ştie sigur dacă ei vor prinde primul <11> sub comanda lui Gâlcă. Cel puţin Tătăruşanu era titular indiscutabil, iar Gigi a trebuit să se obişnuiască cu ideea de a-l folosi chiar dacă ştia că pleacă”.

Lui Latovlevici i-a spus că poate să plece pentru 1 milion de euro

FANATIK.RO a aflat că Iasmin Latovlevici îşi caută deja echipă de zor, după ce i s-a transmis că Gigi Becali doreşte pentru transferul său la o altă formaţie “doar” un milion de euro. “În Italia lui Lato i-a stat gîndul doar la un transfer în străinătate. A stat mai mereu pe telefoane cu diferiţi impresari pentru a asculta ofertele respective. La aora actuală el are o ofertă concretă de la Dinamo Zagreb, două oferte din Franţa şi una venită chiar din China”, a încheiat sursa respectivă.

ADVERTISEMENT

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!