News

Raed Arafat, apel disperat către mass media! „Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze”

Raed Arafat, apel disperat către mass media după ce numărul cazurilor a crescut la cote alarmante
16.10.2021 | 14:05
Raed Arafat apel disperat catre mass media Trebuie oprit microfonul tuturor celor care indeamna lumea sa nu se vaccineze
ADVERTISEMENT

Șeful DSU Raed Arafat nu a ezitat o clipă și a lansat un apel către instituțiile de presă, în special la televiziuni sau posturile de radio.

Acesta ar vrea ca posturile să nu mai promoveze personaje care pledează împotriva vaccinării, cu tot respectul față de libertatea de exprimare.

ADVERTISEMENT

Raed Arafat, apel către mass media!

”Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze. Măcar pentru trei luni”, a declarat șeful DSU.

Raed Arafat a mers chiar mai departe și a insistat că aceste voci trebuie cenzurate cu orice preț pentru că dezinfomează.

ADVERTISEMENT

Șeful DSU i-a acuzat pe antivacciniști și de manipulare cu efecte grave, numindu-i iresponsabili.

”Acum, tot respectul pentru libertatea de exprimare, aș tăia microfonul. (..) Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să NU se vaccineze”, a declarat Arafat.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Raed Arafat a avut o ieșire asemănătoare și în urmă cu 24 de ore când le-a propus românilor un “exerciţiu de imaginaţie” despre cei care dau sfaturi anti-vaccinare.

“Poate că nu prezentăm încredere noi, cei care le spunem să se vaccineze, dar prezintă încredere cei care le spun să nu se vaccineze? Am cerut un exerciţiu de imaginaţie: aceste doamne, domnişoare, domni care ies şi spun nu te vaccina şi care nu au nimic cu medicina, imaginaţi-vă că aceşti oameni sunt îmbrăcaţi în halat de chirurg cu bisturiul în mână şi voi pe masa de operaţie.

ADVERTISEMENT

I-aţi lăsa să vă opereze? Nu cred. I-aţi lăsa să opereze copilul dumneavoastră? Nu cred. Şi atunci de ce îi lăsaţi să vă propună soluţii despre vaccinare?

Aceşti oameni au indus populaţia în eroare. Aici nu e vorba de libera exprimare, aici e vorba, clar, de a veni cu informaţii false şi de a le răspândi în cunoştinţă de cauză, în final. S-ar putea să ne trezim că unii dintre ei sunt chiar şi vaccinaţi, dar vin şi îţi spun să nu te vaccinezi, a spus atunci șeful DSU.

În opinia medicului, “soluţia optimă este să ajungem la a ne vaccina, cei care nu s-au vaccinat”. Raed Arafat a precizat că sfatul medicului trebuie să primeze. El a arătat că medicii vor continua, la fel cum au făcut şi până acum, să îi îngrijească pe pacienţi.

ADVERTISEMENT
Tags: