News

Raluca Podea îi desființează pe Florin Pastramă și pe Brigitte Sfăt: ”Ea nu e femeie!”

27.03.2019 | 16:22
Raluca Podea ii desfiinteaza pe Florin Pastrama si pe Brigitte Sfat Ea nu e femeie

Raluca Podea a făcut primele declarații după ce au apărut imaginile cu Florin Pastramă și Brigitte Sfăt sărutâdu-se. Blondina a venit la La Măruță pentru a dezvălui motivele pentru care a fost într-o relație cu Pastramă și cum va fi de acum încolo. Aceasta a specificat și faptul că fratele lui este șocat că a trădat-o în așa fel și că nu se aștepta nicio clipă. ”În primă fază, mi-a fost milă de el, de aia am stat cu el! Am zis hai să fac un bine! Așa am început noi relația, el fiind foarte insistent! El a dorit să facă mai mult! El nu a avut bani, nu își permitea să își cumpere multe chestii!”, a susținut Raluca Podea. 

Raluca Podea dă de pământ cu Florin Pastramă și Brigitte Sfăt

Scandal de neimaginat! Fosta logodnică îl așteaptă pe Florin Pastramă acasă pentru a clarifica situația apărută între ei. Blondina a dezvăluit că aceasta nu l-a iubit niciodată pentru avere, cu atât mai mult cu cât concurentul Ferma îi dădea mesaje nenumărate în care îi afirma că nu are niciun ban.

”Nu știu ce să mă fac, nu am un ban, mă simt rău față de tine! / Iartă-mă că nu pot să își ofer acum ce ai nevoie, iubirea mea!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care i le trimitea Florin Pastramă Ralucăi Podea. Fotomodelul a avut o relație de doi ani de zile cu vărul Ralucăi Pastramă, soția lui Pepe, care s-a rupt din cauza infidelității prezentate pe micile ecrane, chiar la competiția celui mai bun fermier.

Raluca Podea îi desființează pe Florin Pastramă și Brigitte Sfăt
Raluca Podea îi desființează pe Florin Pastramă și Brigitte Sfăt

Raluca Podea, despre femeile cu care Pastramă a avut relații

”L-am prins la club cu o femeie mai în vârstă cu 4 copii. Cred că și cu mine tot din interes a stat! M-a vândut la primul colț, după ce au început să se miște anumite lucruri”, a spus blondina, explicând atracția lui Pastramă către fosta soție a lui Ilie Năstase. 

”Nu, nu-l mai iubesc! E imposibil să iubești o asemenea persoană! (…) M-a deranjat atitudinea ei! Ea nu e femeie, nu-i normal ce îi făcea când vorbeam cu el pe cameră!”, a mai declarat aceasta.

Tags: