Fotbal international

Ramos i-a răspuns lui Pique! ”Dacă nu vrei să te enervezi, nu citi”

Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, i-a răspuns destul de acid fundaşului Barcelonei, Gerard Pique, după ce acesta a spus că va susţine necondiţionat referendumul pentru independenţa...
29.09.2017 | 10:33
Ramos ia raspuns lui Pique Daca nu vrei sa te enervezi nu citi

Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, i-a răspuns destul de acid fundaşului Barcelonei, Gerard Pique, după ce acesta a spus că va susţine necondiţionat referendumul pentru independenţa Cataloniei. Pique a făcut joi o postare pe Twitter în care susţine independeţa Cataloniei. ”Începând de astăzi şi până duminică, ne vom exprima paşnic. Să nu le oferim nicio scuză. E ceea ce vor ei. Şi să cântăm cu putere”, a scris Pique, alături de hashtagul #VomVota.

Sergio Ramos i-a răspuns imediat coechipierului său de la echipa naţională a Spaniei. ”Tweetul lui Pique nu este cel mai bun. Dacă nu vrei să te enervezi, n-ar trebui să citeşti ce scrie. Poate că referendumul nu este cel mai bun lucru care să se întâmple la naţională, dar fiecare dintre noi este liber să spună ce gândeşte”, a declarat Ramos la o emisiune de televiziune. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ramos şi Pique se vor întâlni la naţională

Luni, la doar o zi după referendumul din Catalonia, Sergio Ramos şi Gerard Pique se vor întâlni la prima reprezentativă pentru pregătirea ultimelor două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2018 pe care selecţionata ”La Roja” le va susţine contra Albaniei şi Israelului.

Gerard Pique, în vârstă de 29 de ani, a anunţat anul trecut că se va retrage din naţionala Spaniei după Cupa Mondială din 2018, după ce au apărut controverse cu privire la echipamentul său de la meciul cu Albania, din 10 octombrie 2016. Presa a scris că Pique a purtat un tricou cu mânecile tăiate astfel încât pe acestea să nu mai apară culorile Spaniei.