Fanatik Show

Nae Manea CONFIRMĂ FANATIK: “Vio Moldovan a depus memoriu. Poate băga Rapidul în faliment!”

UPDATE / Nae Manea a confirmat la FANATIK SHOW pe LOOK TV informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO: "Viorel Moldovan a depus memoriu că nu şi-a primit banii, foarte bine a făcut! El...
22.09.2014 | 18:30
Nae Manea CONFIRMA FANATIK Vio Moldovan a depus memoriu Poate baga Rapidul in faliment
ADVERTISEMENT

UPDATE / Nae Manea a confirmat la FANATIK SHOW pe LOOK TV informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO: “Viorel Moldovan a depus memoriu că nu şi-a primit banii, foarte bine a făcut! El poate băga Rapidul în faliment, nu mă bucură acest lucru, dar merită să i se facă dreptate. Lui Moldovan i se datorează 50-60.000 de euro din salarii, plus cei 70.000 de lei pe care i-a adus la club, sînt o groază de bani, iar inclusiv termenele de amînare a plăţii nu au fost respectate!”

–––––

Aflaţi în continuă degringoladă financiară, oficialii Rapidului au mai primit o lovitură ce poate fi decisivă! Iar cel care are rolul să răsucească cuţitul în rană este tocmai Viorel Moldovan, antrenorul care a readus gruparea feroviară pe prima scenă fotbalistică din România.

ADVERTISEMENT

Nemulţumit de faptul că oficialii giuleşteni nu şi-au respectat restanţele contractuale, actualul selecţioner al Under 21 a decis să ceară comisiilor FRF suma de 50.000 de euro şi 70.000 lei, banii reprezentînd salariile restante şi bani împrumutaţi clubului. “La toate problemele existente, s-a mai adăugat una, creată tocmai de Moldovan. Chiar dacă are dreptate să îşi ceară salariile restante, toată lumea e de părere că şi-a ales greşit momentul”, au punctat oficialii giuleşteni.

sport-Moldovan-1_9bdc6891da-660x417-660x400

Moraru a “turbat”! “O să plătească!”

Cererea formulată de Viorel Moldovan la Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF crează un nou motiv de dispută. Valerii Moraru acuză faptul că suma cerută de Moldovan este rezultatul unui contract păgubos, întocmit de administratorului judiciar, Cristina Andronache. “Cine a făcut aceste contracte, o să răspundă în faţa legii! E inadmisibil să existe asemenea pretenţii exagerate financiare faţă de un club aflat în asemenea situaţie”, a fost reacţia omului de afaceri în cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

Ce riscă Rapid?

Situaţia ivită în ultimul moment are rolul de a îngreuna ieşirea clubului giuleştean din problemele financiare pe care le are. Deşi unele voci au susţinut posibilitatea ca acest litigiu va duce la falimentarea Rapidului, această posibilitate este scoasă din calcul. “Dacă Viorel Moldovan dorea falimentul, se adresa Tribunalului. Rapid, mai ales că dovedeşte că nu are resurse financiare, riscă doar amendă, scăderea a cîte 2 puncte la fiecare 15 zile de întîrziere sau chiar neprogramarea în campionat dacă fostul antrenor obţine o decizie irevocabilă favorabilă, iar giuleştenii nu plătesc datoria”, au completat surse juridice.

9 luni a antrenat Viorel Moldovan Rapidului, între septembrie 2013 şi iunie 2014

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: