Fotbal intern

Rapid, la mîna lui TAHER! “Copos a falimentat clubul!”

Drumurile lui Fathi Taher şi Rapid se întîlnesc din nou, de data aceasta partea vătămată riscînd să fie clubul feroviar! Unul dintre impedimentele care îi pot trimite pe giuleşteni în...
04.02.2014 | 11:55
Rapid la mina lui TAHER Copos a falimentat clubul
ADVERTISEMENT

Drumurile lui Fathi Taher şi Rapid se întîlnesc din nou, de data aceasta partea vătămată riscînd să fie clubul feroviar! Unul dintre impedimentele care îi pot trimite pe giuleşteni în faliment îl reprezintă o datorie pe care Rapidul o are faţă de Taher, în valoare de 200.000 de euro, iar iordanianul nu pare că este dispus la o nouă concesie! “Nu trebuie să fiu scos eu ţap ispăşitor! Copos a băgat clubul în faliment, nu eu!”, a sunat o parte din reacţia dură a lui Taher.

Pe data de 14 februarie soarta Rapidului va cunoaşte un nou termen, poate şi ultimul, la Tribunalul Bucureşti, oficialii giuleştenii sperînd să obţină, în cel mai defavorabil caz, o noua amînare de o lună de zile. Problema pe care o întîmpină în momentul de faţă acţionariatul Rapidului este că Fathi Taher, pe lîngă cei 8 milioane de euro pe care îi are de luat de la clubul giuleştean, mai este trecut în tabelul creanţelor cu o datorie de 200.000 de euro, iar negocierile dintre iordanian şi oficialii giuleşteni întîmpină probleme.

ADVERTISEMENT

Taher ameninţă! “Îmi vreau banii!”

“Aceşti bani îi cere printr-o firmă care s-a înscris pe lista creditorilor! Zamfir a zis că problema e rezolvată, iar planul de reorganizare o să fie aprobat de instanţă”, au dezvăluit apropiaţii acţionarului rapidist. Cu toate acestea, declaraţiile lui Fathi Taher contrazic părerea finanţatorului rapidist. “Eu încă îmi aştept banii pe care i-am investit la Rapid! I-am înţeles, nu am făcut nici o acţiune la forurile supreme, dar să nu se încerce, în cazul în care Rapid intră în faliment, să fiu eu scos ţap ispăşitor. Copos a falimentat clubul, nu eu! Despre cei 200.000 nu îmi aduc exact aminte de unde provine creanţa, trebuie să mă consult cu avocaţii”, a declarat Taher pentru FANATIK.

Tags: