News

Rareș Bogdan, acuze dure la adresa lui Meleșcanu! „Este o rușine, o bătaie de joc! DEMISIA”

11.06.2019 | 09:15
Rares Bogdan acuze dure la adresa lui Melescanu Este o rusine o bataie de joc DEMISIA

După ce a dat lovitura și a câștigat alegerile europarlamentare alături de PNL, Rareș Bogdan a lansat acum câteva acuze dure la adresa lui Teodor Meleșcanu! Declarațiile făcute de ministrul Afacerilor Externe l-au înfuriat la culme pe europarlamentar. Rareș Bogdan nu a ezitat și i-a cerut chiar demisia lui Meleșcanu pe care l-a acuzat că și-a bătut joc de românii aflați în străinătate și care au dorit să voteze.

Rareș Bogdan, acuze dure la adresa lui Meleșcanu!

”Meleșcanu chiar își bate joc de români? Auziți aici ce tocmai a afirmat: cozile din diaspora au fost cauzate de faptul că au fost mai multe procese electorale, deci prea multe bultine de vot (adică cum, e de vină președintele Klaus Iohannis?). Alt motiv: subestimarea numărului de români care vor veni la urne în diaspora (zău? cum ai estimat greșit dacă ai tipărit peste 1 milion de buletine de vot??).

Și zice că nu s-au înțeles bine întrebările. De asta au stat oamenii la cozi, căci n-au înțeles întrebările?? Domnule, n-ai niciun pic de logică!! Fiți atenți la alt motiv: oameni aduși cu autocarele! Meleșcanu pasează responsabilitatea la ambasadorii care nu că nu l-au informat sau au estimat greșit, cum pretinde, dar au cerut insistent mărirea numărului de cabine și de ștampile!!

Rareș Bogdan, acuze dure la adresa lui Meleșcanu! Rareş Bogdan
Rareș Bogdan îl consideră vinovat pe Teodor Meleșcanu pentru organizarea alegerilor europarlamentare. sursă foto – facebook

Referendumul, principalul vinovat

Tot raportul ministrului este o bătaie de joc la adresa tuturor, conține minciuni fragrante, e o rușine! DEMISIA!!!”, a scris Rareș Bogdan pe o rețea de socializare. De remarcat că Ministerul Afacerilor Externe a trimis un raport premierului Viorica Dăncilă prin care nu și-a asumat nicio vină privind haosul de la votul pentru diaspora. În mod inedit, MAE s-a absolvit de orice vină pentru această situație.

Culmea, unul dintre motivele care apar în raportul MAE este dat de faptul că referendumul pe Justiție dorit de Klaus Iohannis a întârziat perioada de votare. Astfel, în loc să dureze 2 minute, votul a ajuns să dureze şi 7 minute, din cauza faptului că trebuiau să fie completate trei buletine de vot.