News

Rareş Bogdan, ameninţări pentru membrii PNL: “Vor avea de suferit”

05.05.2019 | 08:39
Rares Bogdan isi ameninta colegii din PNL

Rareș Bogdan, candidatul PNL care deschide lista la europarlamentare, le-a declarat război colegilor de partid care ”fac pluta” în campania electorală și îi lasă pe ceilalți să muncească! Liberalul a declarat sâmbătă, la o dezbatere electorală cu românii din Marea Britanie, că va propune excluderea din partid a liberalilor care nu vor trage pentru partid.

Rareș Bogdan și-a amenințat colegii din PNL care ”fac pluta pe spate”

Un participant la eveniment a fost cel care le-a atras atenția liberalilor prezenți la dezbatere că în județul Bacău sunt consilieri PNL care nu fac campanie pentru partid, veste care a provocat o reacție dură a lui Rareș Bogdan.

„Sunt din zona Moldovei, din zona Bacăului. O mare problemă în Moldova, din păcate trebuie să o spun, mai ales la sat, că mulți membri PNL nu fac treaba pe care ar trebui să o facă pentru acest partid (…) consilierii nu fac campanie”, le-a spus bărbatul celor din PNL.

Rares Bogdan amenintari PNL
Rares Bogdan isi ameninta colegii de partid cu excluderea, daca nu se implica in campanie foto:hepta.ro

Milităria trebuie data jos din pod

„Va asigur ca cei care nu vor face campanie si vor face pluta pe spate, vor avea de suferit direct, chiar și lideri. Daca eu alerg de la 7 dimineata la 1 (noaptea, n.red.) si nu am stat de 7 saptamani de cand am intrat in partid si indiferent de rezultat daca avem 35% si 25%, va spun direct, cei care fac asta si isi inchipuie ca pot sa scape nepedepsiti, eu voi cere direct excluderi și dizolvarea organizațiilor. Milităria trebuie data jos din pod. Un partid se poate conduce doar cu reguli. Daca sunt d-astia care stau si tin afisele electorale sub pat, sa le vada pisicile, va asiguram ca aflam lucrurile, uite, cum ne spuneti dvoastra de Bacau”, a declarat Rareș Bogdan.

Acesta a adăugat că vinerea viitoare va merge în județul Bacău și va discuta cu liberalii de acolo despre zvonurile apărute. „Daca se activeaza tot partidul, toată armata asta extraordinară, spulberam tot”, i-a îndemnat Rareș Bogdan pe liberali.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri