News

Rareș Bogdan, enervat de PSD! Acuzații pentru social-democrați: ”Mi-au atacat soția însărcinată”

13.05.2019 | 16:06
Rares Bogdan enervat de PSD Acuzatii pentru socialdemocrati Miau atacat sotia insarcinata

Rareș Bogdan continuă răfuiala electorală cu PSD și îi acuză pe social-democrați că i-au atacat soția însărcinată. Fostul realizator de la Realitatea TV se plânge despre nivelul la care a ajuns disputa politică din România, mult prea jos în opinia lui. Candidatul PNL la europarlamentare s-a arătat vexat de cele mai noi critici primite de la pesediști.

Rareș Bogdan face acuzații extrem de grave la adresa PSD

Bogdan s-a plâns că pesediștii i-au atacat soția și restul familiei și îi roagă să se limiteze doar la persoana lui. Candidatul liberal susține că pesediștii nu au scrupule și i-au atacat nu doar nevasta gravidă, ci și tatăl. Fosta vedetă Realitatea TV spune că nu se aștepta la asemenea atacuri și că spera că dezbaterile electorale se vor face pe argumente.

Rareș Bogdan a declarat la postul de televiziune unde a lucrat până să intre în lumea politicii că PSD duce o campanie mizerabilă în spate lansând atacuri la adresa familiei sale: ”Mi-au atacat soția însărcinată, mi-au atacat tatăl. I-am rugat frumos să mă atace pe mine, să îmi lase familia în pace”.

Rareș Bogdan candidează la europarlamentare din partea PNL. Sursa foto: HEPTA.RO

Vot decisiv pe 26 mai

Alegerile europarlamentare au loc pe 26 mai. Rareș Bogdan este cel care deschide lista Partidului Național Liberal și este marele pariu al acestei formațiuni politice pentru un scrutin pe viață și pe moarte. Ca în orice campanie, candidații se concentrează mai mult pe atacurile persoanel, fiecare urmându-și strategia de imagine.

Tot pe 26 mai românii sunt chemați la urne să se pronunțe cu privire la întrebările din cadrul referendumului pentru justiție. Românii sunt consultați pentru următoarele chestiuni:  „Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?”, respectiv „Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanţelor de urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca ordonanţele direct la Curtea Constituţională?”.