News
notix pixel id

Rareș Bogdan, prima decizie importantă de când a intrat în PNL. Va interzice un anumit tip de pensii

15.04.2019 | 13:53
Rares Bogdan spune ca PNL va elimina pensii speciale, daca va ajunge la guvernare

Rareș Bogdan, cel care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat că liberalii vor elimina pensiile speciale în numai 30 de zile, dacă vor ajunge la guvernare! „Obligatoriu pentru PNL ca în primele 30 de zile de când am ajuns la putere să eliminăm pensiile speciale. Nu poţi să ai pensie fără să ai contributivitate. 1,7 miliarde de euro ne costă pensiile speciale în fiecare an.

Rareș Bogdan spune că PNL va elimina pensiile speciale, dacă ajunge la guvernare

Când are unul pensie de 300, 450 de milioane şi este angajat şi la stat, ăştia 80% se angajează în ministere, companii naţionale şi au ieşit la pensie la 45, 46 de ani şi au şi salariu din bugetul public. Asta e una din marile mize care trebuie rezolvate”, a declarat Rareş Bogdan, în cadrul unei conferinţe de presă, la Madrid, conform B1.

„Nu v-aţi săturat oameni buni, de doi ani şi patru luni de zile vorbim de puşcăriaşi, de deţinuţi, de infractori, mai mult decât de bătrânii acestei ţări, de copiii bolnavi, de soţiile singure, departe de soţii care lucrează în construcţii în Spania, Israel, Grecia. (…) Nu v-aţi săturat să vorbim mai mult de infractori decât de cetăţeni cinstiţi, de condiţiile din închisori înainte de a vorbi de condiţiile din spitale, din şcoli, să fiţi conduşi de oameni care nu iubesc această ţară, care îşi desconsideră cetăţenii?”, s-a adresat Rareş Bogdan participanţilor la evenimentul PNL de peste hotare.

”Astia, 80% se angajează în ministere, companii naţionale şi au ieşit la pensie la 45, 46 de ani”, a spus Rares Bogdan

Cine se mai află pe lista PNL pentru europarlamentare

Pe locul al doilea al listei PNL pentru europarlamentare este primarul din Alba-Iulia, Mircea Hava, iar pe al treilea – purtătorul de cuvânt al PPE, eurodeputatul Siegfried Mureșan. A patra poziție e ocupată de fostul președinte al PDL, Vasile Blaga și a cincea de actuala eurodeputată Adina Vălean, singura femeie din primii 10 candidați.

Urmează europarlamentarul Daniel Buda, vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, primarul din Arad, Gheorghe Falcă, eurodeputații Cristian Bușoi și Marian-Jean Marinescu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri