Fotbal intern

Răspunsul lui Alin Minteuan când a fost întrebat dacă rămâne la CFR Cluj în play-off: „Ce va fi mâine nu contează!”

03.03.2019 | 22:40
Raspunsul lui Alin Minteuan cand a fost intrebat daca ramane la CFR Cluj in playoff Ce va fi maine nu conteaza

Alin Minteuan are trei victorii consecutive cu 1-0 de la numirea sa în funcția de antrenor principal la CFR Cluj. Minteuan nu știe însă dacă va mai fi antrenorul echipei și în play-off, conducerea clubului încercând din răsputeri să-l aducă pe Dan Petrescu. Acesta nu pare dispus să revină însă

Răspunsul lui Alin Minteuan când a fost întrebat dacă rămâne la CFR Cluj în play-off

„Nu știu dacă e stilul meu să câștig cu 1-0. Am încercat să joc pe calitățile jucătorilor. Încercăm să ne blocăm, să facem un pressing și să jucăm pe contraatac. Ne-a reușit în aceste trei jocuri. Am scos maximum de puncte. Estetic nu a părut un joc extraordinar, dar eu pe margine am stat foarte liniștit.

Trebuie să fim pe primul loc înainte de ultima etapă, jucătorii CFR-ului au o mare experiență, au jucat în grupele Champions League. Știu să gestioneze momente când e nevoie de rezultate. Jucătorii sunt actorii principali, iar CFR are jucători de valoare.

Alin Minteuan are punctaj maxim pe banca CFR-ului
Alin Minteuan are punctaj maxim pe banca CFR-ului

Indiferent unde voi, tot antrenor principal voi fi. Nu mă stresează dacă voi rămâne sau nu. Ce va fi mâine nu contează, trăim prezentul. Vom juca din nou cu Sepsi și cu siguranță va fi cel mai greu din seria de trei de până acum” – a spus Alin Minteuan la TV Digi Sport.