Fotbal intern

Răspunsul lui Gică Popescu, după ce Iordănescu a zis că „nu are minte”

03.07.2018 | 20:02
Raspunsul lui Gica Popescu dupa ce Iordanescu a zis ca nu are minte

Fostul căpitan al naționalei României, Gică Popescu, i-a răspuns fostului său selecționer Anghel Iordănescu, cel care i-a adresat o serie de cuvinte foarte dure.


UPDATE, ora 20:00 Anghel Iordănescu a oferit o nouă reacție, după ce a primit replica de la Gică Popescu:

„Aș vrea să înțelegeți și sper că o dată cu dvs va înțelege și Gică Popescu că eu personal îl apreciez, îl iubesc, îl stimez, cum l-am iubit și l-am stimat toată viața mea. Am trăit vreo 7-8 ani cu ei în cantonamente. Am suferit extrem de mult. Munceam pentru performanțele echipei naționale. Ceea ce îmi doresc este ca Gică Popescu să îmi spună în față ceea ce îmi reproșează. Am câteva bănuieli. Sincer vă spun că dacă mă vedeam cu el, încercam să rezolvăm treaba asta față în față, ca doi bărbați. Ceea ce îmi reproșez este faptul că nu l-am sunat. Dar vârsta îmi permite să nu îl sun.”


Gică Popescu nu are minte și vorbește doar prostii. Ar trebui să lămurească aceste lucruri cu mine, între patru ochi. Să discutăm ca bărbații. După aceea poate exprima toate aceste lucruri”, a declarat Anghel Iordănescu la un post de televiziune. Atacul vine după ce fostul internațional a răcit foarte mult relațiile cu „tata Puiu”, după ce acesta a acceptat o ofertă din partea FRF.

Răspunsul lui Gică Popescu pentru Anghel Iordănescu

„Din respect pentru domnul Iordănescu, nu vreau să comentez acest lucru. Este un om în vârstă, un om alături de care am lucrat în echipa națională. Nu vreau să intru cu dânsul în nicio polemică”, a explicat Gică Popescu, întrebat fiind de declarația lui Anghel Iordănescu.

„Baciul” a vorbit și despre prestația României, dacă s-ar fi calificat la Campionatul Mondial din 2018„Nu avem garanția că dacă noi am fi fost la turneul final, am fi arătat o altă față. La fotbalul pe care l-am arătat în preliminarii, nu meritam să jucăm la acest turneu. Numele mari nu au arătat fotbalul la care te așteptai. Mi-aș fi dorit ca Argentina sau Spania să câștige, dar până acum cel mai mult m-a impresionat Franța. Brazilia are numeroase vedete, dar nu a jucat la potențial maxim. Acum are adversari puternici și va trebui să joace mai bine. Franța și Brazilia se vor întâlni în semifinală. Cine câștigă aici, va ajunge campioană mondială.”