Fotbal intern

Răsturnare de situaţie în cazul Copos la o zi după eliberare!

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au hotărît că George Copos îndeplineşte toate criteriile necesare pentru a ieşi din înschisoare, motiv pentru care fostul patron al Rapidului va petrece...
08.04.2015 | 17:00
Rasturnare de situatie in cazul Copos la o zi dupa eliberare

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au hotărît că George Copos îndeplineşte toate criteriile necesare pentru a ieşi din înschisoare, motiv pentru care fostul patron al Rapidului va petrece Sfintele Sărbători de Paşte în sînul. Boss-ul de la ANA este primul eliberat din “Dosarul Transferurilor”. Copos a intrat în puşcărie pe 4 martie 2014, cînd a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Imediat ce a fost eliberat, omul de afaceri a spus că va merge la spital, pentru un control amănunţit. “Sunt în inchisoare mulţi oameni care au creat locuri de muncă, care au adus capital pentru ţară. E nedrept. Important este acum altceva. Să ies cu toate simţurile sănătos. Şi cu trupul, şi cu sufletul, şi cu inima. Mă duc direct la spital să văd!”, a spus Copos.

“Este SĂNĂTOS! Şi fizic, şi psihic!”

Contactat de FANATIK.RO, Ion Taban, omul de încredere al lui George Copos, a dezvăluit că omul de afaceri nu are nici o problemă medicală şi că are o stare de spirit foarte bună. Declaraţia surprinde, asta dacă ţinem cont că fostul patron al Rapidului afişa o mină de om dărîmat la ieşirea din peniteciar. “Am discutat cu domnul Copos şi vă pot spune că este foarte bine. Din toate punctele de vedere. Şi fizic, şi psihic. Nu are nici o problemă. Am vorbit despre mai multe lucruri, dar subiectul fotbal nu a fost atins. Este ultima chestiune la care domnul Copos se gîndeşte acum. Ne-am bucurat cu toţii că a fost eliberat”, a spus Taban pentru FANATIK.RO.

Copos riscă alţi 10 ani de închisoare!

Copos nu a scăpat, însă, definitiv de emoţii. Omul de afaceri ar putea reveni după gratii pe 10 aprilie, cînd aşteaptă sentinţa într-un alt dosar, Loteria II, în care este acuzat de evaziune fiscală, spălare de bani şi manipularea pieţei de capital. Capetele de acuzare care i se aduc lui Copos pot să îi aducă acestuia o pedeapsă de pînă la zece ani cu executare! Cum aceasta va fi aplicată după ce a fost eliberat condiţionat, sentinţa nu se va contopi cu nici o altă pedeapsă anterioară. Pînă atunci, Copos caută să se bucure cît poate de mult de aerul libertăţii.

400 de zile a stat Copos în Penitenciarul Rahova

150 de zile a reuşit Copos să-şi reducă din pedeapsă pentru că a lucrat la atelierul de tîmplărie şi a scris cinci cărţi.