RĂZBOI între două glorii steliste: “Nu a realizat NIMIC a antrenat porumbei!”

Conflict deschis între doi foşti mari fotbalişti! Liţă Dumitru a insinuat că Ilie Stan, care şi-a depus CV-ul la FRF pentru naţionala U21, ca şi ceilalţi candidaţi, şi-ar fi cumpărat...
25.06.2014 | 11:12
RAZBOI intre doua glorii steliste Nu a realizat NIMIC a antrenat porumbei
ADVERTISEMENT

Conflict deschis între doi foşti mari fotbalişti! Liţă Dumitru a insinuat că Ilie Stan, care şi-a depus CV-ul la FRF pentru naţionala U21, ca şi ceilalţi candidaţi, şi-ar fi cumpărat licenţa de antrenor, motiv pentru care fostul tehnician al Stelei a lansat un atac dur la adresa lui Liţă, prin intermediul FANATIK.RO.

“Cu toate că nu am vrut să intru pînă acum în polemică cu Liţă Dumitru, acum încep să-i dau dreptate lui Meme, care spunea că în afară de fotbalist, omul ăsta nu a realizat nimic ca antrenor, a antrenat doar porumbeii prin Germania. Eu nu am nicio vină că Liţă Dumitru nu ştie nici o limbă străină şi se înţelege doar prin semne cînd pleacă în străinătate la meciuri cu echipa lui. Eu nu mi-am cumpărat sub nici o formă licenţa de antrenor, aşa cum a spus Liţă, iar nea Puiu nu îmi va băga nici o pilă să fiu eu admis, să mi se ofere vreun post la federaţie”,  a acuzat Stan.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al Stelei şi al Concordiei Chiajna a continuat atacul, dezvăluind care sînt motivele rupturii dintre el şi Liţă Dumitru: “Vreau să vă spun de unde pleacă ura lui Liţă pentru mine. Cînd eu eram principal la Concordia Chiajna, iar el era la Centrul de Copii şi Juniori sau chiar pe stradă, am vrut să-i ofer postul de antrenor principal la echipa a doua. Dar el s-a simţit ofensat şi mi-a zis că cineva care l-a ţinut pe Pele la Campionatul Mondial din 1970, nu are cum să antreneze pe la ţară, prin liga a treia. Totodată aş vrea să-l văd şi eu pe Liţă cum ia o echipă din liga a treia, gen Brăneşti, cum am procedat eu, un sat de 8.000 de locuitori, şi să ajungă în Liga 1 cu această echipă. Din păcate, pe noi doi ne leagă doar faptul că am jucat la Steaua în perioade diferite. E ultima dată cînd îi răspund şi nu vrea să mai intrăm în polemică niciodată, dar m-a deranjat ce a spus despre cei care şi-au depus CV-ul, că şi-au cumpărat licenţa de antrenor”.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!