Scandal pe milioane de euro! Din puşcărie, Giovani îşi ameninţă duşmanii că-i pune “CU BOTUL PE LABE!”

Războiul dintre Giovani Becali şi Anamaria Prodan continuă. Giovani este foc şi pară pe soţia antrenorul Stelei, după ce a aflat că impresara incearcă sa semneze contracte cu fotbaliştii pe...
16.03.2014 | 00:12
Scandal pe milioane de euro Din puscarie Giovani isi ameninta dusmanii cai pune CU BOTUL PE LABE

Războiul dintre Giovani Becali şi Anamaria Prodan continuă. Giovani este foc şi pară pe soţia antrenorul Stelei, după ce a aflat că impresara incearcă sa semneze contracte cu fotbaliştii pe care el îi reprezintă. Un nume sonor este şi cel al lui Gardoş, jucător pe care Giovani se teme că îl va pierde.

Speriaţi din cauza lui Rotariu

Nervii lui Ioan Becali au plecat de la faptul că săptîmîna trecută, dinamovistul Rotariu a fost la un pas să ajungă oficial sub contract cu Anamaria Prodan. Doar reacţia dură a oficialilor din Ştefan cel Mare a făcut ca jucătorul să rupă înţelegerea cu soţia lui Reghecampf. Rotariu era reprezentat de firma fraţilor Giovani şi Victor Becali, înainte ca ei să ajungă la închisoare!

“O s-o pun cu botul pe labe!”

Apropiaţi ai celor doi oameni de fotbal au dezvăluit cum a reacţionat Giovani în puşcărie la aflarea veştii cu Rotariu. Totodată, el i-a transmis un mesaj de ameninţare. “Spunea că este urît ce a făcut Anamaria Prodan, şi că aceasta ar trebui să se gîndească bine de acum încolo la ce are de gînd. Giovani mai zicea că dacă este închis nu înseamnă că a murit, şi că dacă soţia antrenorul Stelei va continua să-i “fure” fotbaliştii, va reacţiona”. Potrivit Cancan, impresarul a mai afirmat că pînă acum a vorbit frumos cu Prodanca, însă va schimba foaia dacă aceasta nu se va linişti. “A spus că o va învăţa minte, o va pune cu botul pe labe!”

Bani mulţi pe Gardoş

Următorul jucător cu care Steaua poate da lovitura este Gardoş. Jucătorul are mai multe oferte din Budesliga, iar fraţii Becali se tem că îl pot pierde. Gardoş a fost ofertat de curînd de Borussia Dortmund, dar Gigi Becali a ţinut la preţ. El nu este dispus să-l lase să plece fără cel puţin 8 milioane de euro!