News

Răzvan Ciobanu a răspuns la întrebarea ”Cum ai vrea să mori?”. Nu i s-a îndeplinit dorința

30.04.2019 | 18:07
Razvan Ciobanu a raspuns la intrebarea Cum ai vrea sa mori Nu i sa indeplinit dorinta

Răzvan Ciobanu și-ar fi dorit să moară în somn, însă alta i-a fost soarta. Celebrul creator de modă care a murit în a doua zi de Paște, în urma unui accident rutier, acordase recent un interviu revistei Viva Online.

Răzvan Ciobanu a spus într-un interviu cum ar fi vrut să moară

În acel scurt interviu, Răzvan Ciobanu a vorbit despre cele mai mari temeri ale sale, despre ce însemna fericirea pentru el, dar a declarat și faptul că nu avea regrete. Totodată, creatorul de modă spunea că avea toleranță zero la durere.

Se temea de crocodili și șerpi și a spus că ar fi vrut să moară în somn, iar la întrebarea ”care este cel mai valoros obiect pe care îl deține” a spus că nu are nimic atât de valoros. Designerul se lupta de ceva timp cu depresia, iar la întrebarea ”ce este fericirea?”, acesta a răspuns sincer că habar nu are.

Cum dorea sa moara Razvan Ciobanu
Razvan Ciobanu isi dorea sa moara in somn

”Nu am vreo amintire de care să mă agăț și să mă bucur”

În teorie ar fi vrut să trăiască la Nw York, în practică îi plăcea să trăiască și la București. Nu detesta nimic la ceilalți. Dacă nu plăcea pe cineva nu socializa cu acea persoană, iar fizic, nu ar fi schimbat nimic la el, în momentul interviului. Nu avea regrete. Răzvan Ciobanu a spus că a învățat să se ierte și să nu aibă regrete.

Admira cel mai mult la o femeie atitudinea, iar la bărbați, la fel. ”Când și unde te-ai simțit cel mai fericit?” a fost o ală întrebare dresată designerului, iar răspunsul său a uimit pe toată lumea. ”Nu îmi aduc aminte. Nu am vreo amintire de care să mă agăț și să mă bucur. Am momente și momente. Nici nu îmi aduc aminte. Nu fotografiez, nu imortalizez”, a spus Răzvan Ciobanu.

”Cu ce talent natural ai vrea să fii înzestrat?”. ”Sunt înzestrat cu talentul de a face haine și în special rochii de seară și sunt extrem de mulțumit cu talentul pe care mi l-a dat Dumnezeu”, spunea mândru Răzvan Ciobanu.

”Ce ți se pare a fi ”culmea durerii?”. ”Orice. Toleranța mea la durere este minus infinit!”. Răzvan Ciobanu a vorbit și despre iertare. ”Omul trebuie iertat, dacă nu este vorba despre extreme, gen omoruri, omul trebuie iertat pentru orice”, mărturisea designerul.

Ca defect major, Răzvan Ciobanu a spus că nu avea unul care să îl sâcâie, iar personajul din viața reală care îl inspira pe Răzvan Ciobanu era chiar…Răzvan Ciobanu. Dacă l-ar fi întâlnit pe Dumnezeu, Răzvan Ciobanu nu ar fi avut multe să-i spună, decât: ”A, așa arăți?!”.