Fotbal international

Răzvan Lucescu, acuze dure după ce PAOK trebuie să mai aștepte o etapă ca să ia titlul! ”Ei nu ne vor campioni!”

08.04.2019 | 16:27
Razvan Lucescu acuze dure dupa ce PAOK trebuie sa mai astepte o etapa ca sa ia titlul Ei nu ne vor campioni

Răzvan Lucescu a lansat câteva acuze dure după ce PAOK Salonic trebuie să mai aștepte o etapă ca să ia titlul în Grecia! Echipa românului a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-0, pe Lamia, într-un meci din etapa a XXVII-a. Deși s-a impus fără emoții, echipa fostului selecționer al României nu a putut să sărbătorească încă din această rundă. Rivalii de la Olympiakos au bătut și ei cu 5-0 pe Panetolikos.

Răzvan Lucescu, acuze dure după ce PAOK trebuie să mai aștepte o etapă ca să ia titlul!

”Astăzi (n.r. duminică seară), ar fi trebuit să fim campioni cu punctele câştigate. Al doilea an la rând, nu putem sărbători, nu suntem campioni încă, pentru că ei nu ne vor campioni. Ceea ce s-a petrecut va rămâne întotdeauna în sufletele noastre. Pentru că, aşa cum am spus-o în repetate rânduri, puţine echipe cuceresc un trofeu pe teren şi, la sfârşit, constată că nu au cucerit nimic. Însă acea poveste a fost încă un trăgaci pentru noi”, a declarat Lucescu jr. la conferinţa de presă.

Pentru Răzvan Lucescu lucrurile sunt cât se poate de clare. Vrea acum ca echipa lui să se concentreze sută la sută pe meciul din runda următoare, unul care poate închide definitiv calculele în Grecia. Tehnicianul român nici nu concepe ca PAOK să nu se impună în partida cu Larisa. ”Vrem să ne atingem ţinta cât mai repede. Etapa viitoare, la Larisa. Avem lotul potrivit, mentalitatea corectă şi nu cred că ne mai poate dezechilibra cineva acum.
Răzvan Lucescu, acuze dure după ce PAOK trebuie să mai aștepte o etapă ca să ia titlul! Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu nu a pierdut niciun meci în acest sezon alături de PAOK

Lucescu, gata de titlu

Toţi ştim că suntem în faţa unui moment istoric. Când mi-am auzit numele strigat de fani, a fost un moment special pentru mine şi pentru colegii mei. Suntem o echipă şi pe bancă, muncim împreună pentru a le oferi jucătorilor tot ce avem mai bun” , a mai spus Răzvan Lucescu la puține momente după victoria cu Lamia.

De remarcat că PAOK Salonic are 73 de puncte acumulate în acest sezon cu 10 mai mult față de ocupanta locului secund, Olympiakos. Trupa lui Răzvan Lucescu poate câştiga în acest sezon primul său titlu după o pauză de 34 de ani.

  • 24 de victorii are Răzvan Lucescu în acest sezon alături de PAOK Salonic